Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Ce trebuie să faceți dacă nu există rețea la iPhone

Mesajul „Fără rețea” este familiar fiecărui proprietar de iPhone. Această alertă poate apărea din mai multe motive, așa că modalitatea de remediere a problemei variază.

 

 

Există o serie de semne care indică indirect sau destul de clar probleme de rețea: rețeaua dispare periodic; rețeaua apare doar pe stradă sau în interior; Serviciul celular funcționează corect, dar nu există conexiune la internet.

Când observați aceste simptome sau dacă un mesaj similar apare pe ecranul iPhone-ului dvs., ar trebui să urmați o serie de pași simpli.

  • Dacă această problemă este legată de aria de acoperire a unui anumit operator de telefonie mobilă, ceea ce se întâmplă cel mai des, este suficient să schimbați locația pentru ca conexiunea să fie restabilită.
  • Reporniți smartphone-ul, este posibil să fi apărut o eroare neașteptată.
  • Verificați setările de rețea, parametrii acestora, pentru actualizări. Este necesar să verificați: setările de dată și oră, modul avion inclus, alți parametri prin setarea indicatoarelor corecte. Resetați setările de rețea dacă este necesar.
  • Scoateți cartela SIM, verificați-i integritatea, instalarea corectă. Un motiv destul de comun este o cartelă SIM prost tăiată, un cip deteriorat. Înlocuiți o cartelă SIM deteriorată sau instalați corect o cartelă SIM funcțională.
  • Contactați operatorul de telecomunicații pentru a clarifica: starea contului dvs., absența problemelor de comunicare în regiune, absența blocării.

Dacă acțiunile de mai sus nu au adus un rezultat pozitiv, vă recomandăm să contactați specialiștii MisterFix, al căror suport profesional vă va ajuta să ieșiți cu competență și cu ușurință din orice situație dificilă.

 

 

 

Este de remarcat faptul că, în absența comunicării, motivele, ca întotdeauna, pot fi împărțite în hardware și software.

Eșecurile software apar cel mai adesea după instalarea incorectă a software-ului sau a actualizărilor de sistem: firmware-ul este instalat incorect, anumite defecțiuni ale software-ului, sunt instalate programe și aplicații fără licență. Soluția este să reinstalați software-ul. Pentru a evita o pierdere completă a performanței iPhone-ului, dezvoltatorii nu recomandă să flasheți singuri sistemul, este mai bine să încredințați această procedură profesioniștilor din centrul de service.

Problemele hardware sunt asociate cu deteriorarea unui anumit modul – antenă, modem, cipuri ale plăcii de bază. Defecțiunile pot fi cauzate de lichidele care intră în componente, impact mecanic (căderi) – pot exista multe motive, un specialist ar trebui să determine originea și consecințele acestora în timpul diagnosticării dispozitivului. Doar datele exacte de testare vor ajuta la dezvoltarea unui plan de reparații optim din punct de vedere al costului și al timpului.

În concluzie, merită să reamintim că soluția la toate problemele de performanță iPhone sunt specialiștii MisterFix. Vom determina cu exactitate defecțiunea, o vom elimina rapid, eficient și ieftin.

 

Date03/10/2022 Views302 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date03/10/2022 Views302 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?