Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Ce trebuie să faceți imediat după cumpărarea unui telefon?

În primul rând, trebuie să… introduci rapid o cartelă SIM și să-ți suni toți prietenii și prietenele? Răspunsul este incorect. După cumpărarea unui telefon, sunt multe lucruri de făcut înainte de a vă putea bucura în sfârșit de bogăția posibilităților acestuia.

 

smarphone nou

 

Și pentru a face acest lucru, vă recomandăm să folosiți câteva dintre sfaturile noastre, care provin din mulți ani de experiență și fac cu adevărat utilizarea telefonului mai ușoară.

 

 

 

 

  • Contacte –importanța informației în lumea noastră este greu de supraestimat, cine deține informațiile – deține lumea, spun mulți. În timpul unei perioade de viață activă, fiecare dintre noi dobândește o grămadă de cunoștințe și contacte ale persoanelor potrivite, iar pierderea tuturor acestor lucruri din cauza unei schimbări de telefon este pur și simplu inacceptabilă, așa că este imperativ să transferați contacte și alte informații valoroase din vechiul dvs. telefon la unul nou. De obicei, acest lucru se poate face cu ajutorul diferitelor programe care vin cu telefonul.

 

  • Bateria – În ciuda creșterii impresionante a capacității bateriei pentru dispozitivele mobile în ultimii ani, aceasta lipsește în mod constant. Se pare că un smartphone achiziționat recent, fără niciun motiv, începe să se descarce, de parcă bateria și-ar fi pierdut cea mai mare parte din resurse. Și o face în cel mai inoportun moment, tocmai când proprietarul gadgetului așteaptă un apel important și este departe de încărcător. Pentru a evita astfel de probleme, mai întâi trebuie să vă amintiți să vă puneți telefonul pe un timp la reîncărcare. În plus, ar trebui să determinați cât durează capacitatea bateriei.

 

  • Folie de protecție, carcasă, accesorii. Fără îndoială, majoritatea oamenilor cumpără un telefon nu doar pentru caracteristicile sale, ci și pentru că le place designul, aspectul, suprafețele netede etc..  Acum sunt la vânzare o mulțime de huse, care protejează telefonul și sticla de zgârieturi și oferă un plus de confort în utilizare. Principalul criteriu atunci când alegeți accesoriile este calitatea, ceea ce înseamnă că este mai bine să achiziționați un accesoriu original, de marcă, lansat special pentru telefonul dvs. de către producător.

 

  • Documente. Toți producătorii oferă o garanție pentru dispozitivele lor și uneori oferă o garanție extinsă, iar pentru a profita de toate acestea, trebuie să păstrați actele care confirmă achiziția (de obicei o chitanță și un card de garanție). Pune-le într-un loc de depozitare, unde cu siguranță le poți găsi dacă este nevoie.

 

cumparare smartphone

  • Găsiți pe site-ul nostru adresa centrului de service GSM, care este cea mai apropiată și mai convenabilă pentru dvs. și amintiți-vă, sau mai degrabă notați adresa. Aceste informații vă pot fi utile nu numai când s-a întâmplat ceva cu dispozitivul dvs., ci și dacă trebuie să consultați specialiștii noștrii.
Date01/12/2022 Views186 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date01/12/2022 Views186 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?