Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum aleg un service bun pentru reparații?

Producția de  iPhone-uri , iPad-uri, Macbook, -uri  care ne transpun în lumea digitalului, s-a schimbat de-a lungul anilor. De la primul iPhone cu primul display touchscreen de la baterii de dimensiuni considerabile, la micile baterii și ecrane care ne captează atenția zilnic…

Cu toate acestea, indiferent de modul în care este fabricat brandul  Apple , dispozitivile  întâmpină în continuare probleme precum ecranul spart, display defectat, durata de viață depreciată a bateriei. Deși aceste dileme pot fi frustrante de cele mai multe ori, partea bună a lor este că poți găsi întotdeauna un service  de reparații iPhone  sau Macbook  care să repare orice defect a device-ului tău. Azi vrem să vă aducem un exemplu des întâlnit pe piața de reparații din România. MacBook Air este un laptop cu un sistem intern sofisticat și funcționalitate bună. Producătorul garantează fiabilitatea dispozitivului cu o manipulare atentă și nu garantează integritatea laptopului în situații neprevăzute.

În cazurile în care apar primele semne ale unei defecțiuni, proprietarul MacBook-ului Air se gândește dacă să predea dispozitivul unui serviciu oficial sau unui centru de service privat. Service-urile noastre sunt situate în cele mai mari orașe din România, Iași, București, Cluj, TImișoara, etc. În cazul în care laptopul este în garanție, iar defecțiunea este acoperită de garanție, atunci contactați cu siguranță centrul de service oficial. Dacă defecțiunea a avut loc din vina utilizatorului însuși, reparația în serviciul oficial nu este necesară din mai multe motive:

 1. Cost ridicat al serviciilor. Serviciul oficial, înainte de a începe reparația, efectuează o diagnoză cuprinzătoare a produsului, apoi schimba piesele deteriorate fără a încerca repararea. MacBook Air este un laptop scump, așa că piesele OEM sunt și ele scumpe. Drept urmare, costul reparațiilor se apropie de prețul laptopului în sine.
 2. Reparațiile pot dura de la o săptămână la câteva luni. Reparația în serviciul oficial are loc conform reglementărilor stricte. Uneori trebuie să comandați și să așteptați piesele de schimb, iar asta este și o pierdere de timp.

Prin urmare, dacă MacBook Air se defectează din vina dumneavoastră sau perioada de garanție a expirat, nu vă grăbiți să contactați serviciul oficial, căutați un atelier de reparații alternativ. În acest sens vă putem ajuta noi – Mr. Fix. 

Alegerea celui mai bun service de reparații  MacBook Air  nu este atât de simplu precum pare la prima vedere. Desigur, poți ajunge să vizitezi un atelier de reparații de telefoane care îți va deteriora complet telefonul în procesul de reparare. Iar ca să-ți ușurăm durata de alegere a service-ului perfect, am decis să-ți venim în întâmpinare cu un ghid din 8 puncte care îți va ajuta în itinerarul tău :

 • Calitatea reparației și recenziile

Primul lucru la care trebuie să aveți grijă când ajungi la un atelier de reparații de telefoane este mediul și spațiul de lucru în care lucrează tehnicianul. Un bun reparator ar trebui să fie echipat cu instrumente și abilități suficiente pentru a diagnostica și repara dispozitivul.Unelor service-uri le lipsesc instrumentele esențiale; alții chiar folosesc echipamente slabe, ceea ce ar putea ajunge să deterioreze placa de bază a telefonului tău și poți ajunge să pierzi toate fișierele în acest proces.

Sfat: verifică recenziile de pe site-ul lor întâi de toate, iar abia ulterior fă-ți timp pentru o vizită la ei.

 • Experiența de reparație și diagnosticare a meșterului

După cum am menționat la începutul articolului, componentele smartphone-urilor sunt îmbunătățite și noi funcții sunt descoperite și implementate pe noi dispozitive în fiecare an. Un reparator fără experiență poate sfârși probabil prin a vă deteriora telefonul dacă nu este familiarizat cu componenta acestuia. Încearcă să întrebi întotdeauna dacă reparatorul este familiarizat cu dispozitivul tău sau dacă a reparat ceva asemănător înainte de a accepta să repare dispozitivul tău.

Sfat: recomandăm mai bine să îți repari smartphone-urile la centrele oficiale pentru că ei știu mai multe despre produsele lor și piesele cu care lucrează sunt originale.

 • Garanția

Un atelier de reparații de telefoane decent și competent îți va garanta întotdeauna o rată de succes foarte mare și, de asemenea, îți va oferi o garanție suplimentară care îți oferă acces la returnarea pentru reparații dacă, eventual, ceva nu merge bine cu telefonul tău ulterior.

Sfat: Dacă un magazin nu îți oferă garanție, este mai bine să nu repari telefonul acolo. Nu puteți spune cu exactitate dacă va exista sau nu o problemă după reparație.

 • Costul reparației

Este primordial să compari întotdeauna prețurile în unele ateliere de reparații de telefoane înainte de a începe reparația. Deși, prețul practicat la centrele oficiale de reparații poate fi mare, datorită calității serviciilor prestate, calitatea poate fi garantată. Cu toate acestea, dacă prețul reparatiei este mai mic decât este necesar, acesta poate fi un semn că nu vor folosi piese de schimb originale.

Produsele Apple sunt populare în rândul unui miliard de oameni datorită performanței lor ridicate și ratei scăzute de respingere. A devenit de multă vreme o parte integrantă a vieții și un instrument de lucru, din acest motiv eșecul unui gadget este adesea o problemă critică în lumea modernă.Totuși unul dintre cele mai populare produse Apple rămâne a fi MacBook-ul Pro.

De ce MacBook-ul Pro rămâne a fi în trend și care sunt costurile reparației pentru acest minunat gadget?

 • Tastatura, ușor palpabilă și fină la atingere.
 • Culorile afișajului pe Macbook Pro sunt ca în realitate. E plăcut să urmărești filme sau să lucrezi.
 • E compact și poate merge cu tine oriunde ai vrea. De asemenea e și ușor, nu îți va lua mult în valiză.
 • Un procesor puternic, mult mai bun decât cel al Macbook Air.

   Din câte vedem doar avantaje, dar ce să facem atunci când Macbook-ul nostru a fost deteriorat? Unde să ne adresăm și care sunt costurile de reparație? Prima ce îți poate vine în minte e să verifici garanția device-ului tău, să vezi dacă te poți adresa la service-ul de unde ai procurat Macbook-ul. Dar dacă ți-a surâs ghinionul și garanția a expirat, îți recomandăm să te adresezi la orice service verificat din apropierea ta.

Dacă nu știi care este service-ul din apropierea ta, noi îți venim în ajutor, iar pe site-ul nostru poți găsi service-uri autorizate din toate regiunile României.

 • Serviciu de livrare

Repararea smartphone-ului în aceste zile nu ar trebui să te intensifice sau să îți schimbe cursul zilei. Este indicat sa alegi un atelier de reparatii care oferă câteva servicii cu valoare adăugată precum serviciul de livrare la domiciliu. Îți economisește banii pentru transport și, de asemenea, îl face confortabil pentru tine. De asemenea, poți economisi ceva timp care poate fi folosit pentru altceva decât să mergeți la un magazin pentru a îți ridica telefonul după reparație.

Sperăm că acum te-am ajutat cu alegerea service-ului perfect pentru tine. Informează-te și fii la curent cu noutățile digitale!

Poti sa ne urmaresti pe retelele de socializare:

 

Date11/04/2023 Views185 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date11/04/2023 Views185 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?