Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum găsești telefonul pierdut după IMEI

Fiecare zi, utilizatorii de smartphone-uri se întreabă „cum să găsească un iPhone după IMEI”. Teoretic, acest lucru este posibil, dar șansele de a găsi telefonul singur după IMEI sunt destul de mici. Pierderea telefonului poate avea loc din diferite motive, dar fiecare dintre noi dorește să găsească telefonul pierdut sau furat cât mai curând posibil. Citind acest material, veți afla cum să găsiți telefonul după IMEI.

Este posibilă schimbarea IMEI-ului telefonului? IMEI-ul este un identificator digital unic pe care este foarte greu să-l schimbi, iar uneori acest lucru este chiar ilegal. Producătorii de telefoane fac tot posibilul pentru ca niciun utilizator să nu poată schimba IMEI-ul. În cazuri rare, hoților le reușește să-l înlocuiască. Dacă se întâmplă asta, pur și simplu nu veți putea să vă găsiți telefonul pierdut. Aceasta este prima dezamăgire! Pentru a găsi un iPhone după IMEI, depuneți o plângere la organele de aplicare a legii și luați legătura cu operatorul pentru a afla locația telefonului. Recomandări despre cum să găsiți un telefon pierdut după IMEI:

  • Proprietarilor de iPhone li se recomandă să se înregistreze în iCloud, astfel încât, în caz de pierdere, să puteți folosi funcția „Găsește iPhone”.
  • Utilizați baza de date a IMEI-urilor pentru telefoane furate. Adăugați IMEI-ul telefonului furat și specificați cuantumul recompensei pentru returnarea acestuia. Pe piața secundară, se verifică adesea dacă un dispozitiv este înregistrat în baza de date a dispozitivelor furate.

Cum să găsiți un telefon după IMEI pe Android Doriți să urmăriți un telefon după IMEI? Google vă poate ajuta cu asta! Această metodă este potrivită pentru cei care au telefonul legat de un cont Google. Trebuie să faceți următoarele:

  1. Accesați secțiunea „Dispozitivele dvs.” din contul Google – https://myaccount.google.com/device-activity
  2. Selectați dispozitivul dvs.
  3. Utilizați funcția „Găsește dispozitivul”;

După aceste pași simpli, veți vedea pe hartă locația aproximativă a dispozitivului dvs. Acum știți că găsirea unui telefon după IMEI nu este o sarcină foarte dificilă.

Date08/09/2023 Views81 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date08/09/2023 Views81 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?