Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum să alegi un Power Bank?

Bateria unui telefon este cel mai important criteriu, mai ales atunci când procurăm un telefon nou. Din păcate, durata vieții unei baterii se scurtează odată cu folosirea îndelungată a dispozitivului. Astfel, poți opta pentru un Power Bank puternic, care te va ajuta să menții bateria activă mai mult timp.

Principalele criterii de selecție a unui Power Bank includ:Amazon.com: KaruSale Portable Charger - Power Bank for iPhone Phone Battery Pack 50000mAh Powerbank 4 USB Cell Phones Fast Backup External Powered Banks for Android Chargers & Adapters Travel Charging (Blue) :

Sfat #1. Înainte de a cumpăra un Power Bank, stabiliți câte dispozitive intenționați să încărcați. Dacă nu este vorba doar despre 1 telefon, ci despre mai multe, acordați atenție bateriilor portabile cu mai multe porturi. În modelele moderne, acestea pot varia de la 1 la 5 sau chiar mai multe porturi.

Sfat #2. Dacă vă puneți preț pe timp și telefonul dvs. suportă încărcare rapidă, cumpărați un Power Bank cu funcția Quick Charge. Astfel, veți putea încărca telefonul de 2-3 ori mai rapid decât în cazul încărcării obișnuite.

Sfat #3. De fapt, acesta este cel mai important punct și prima întrebare pe care trebuie să o adresați atunci când cumpărați un Power Bank: Cât de mare este capacitatea sa, în mAh?

Cantitatea de mAh vă permite să înțelegeți de câte ori puteți încărca complet telefonul sau alt dispozitiv. Iată un exemplu care vă poate ajuta să calculați câte cicluri de încărcare puteți obține de la banca dvs. de putere:

10.000 mAh: (2500 mAh * 1,5) = 2,66

Unde 10.000 mAh este capacitatea Power Bank 2500 mAh este capacitatea medie a bateriei în smartphone-urile moderne

Rezultatul: cumpărând un Power Bank de 10.000 mAh, veți putea încărca complet telefonul de 2,5 ori.

Evident, un alt criteriu important este designul. Dar aici totul este simplu – alegerea este atât de variată încât puteți găsi ușor un Power Bank pe gustul dumneavoastră.

Date13/11/2023 Views44 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date13/11/2023 Views44 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?