Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum să pornești un iPad?

Pornirea și configurarea iPad-ului:

Porniți și configurați noul iPad conectându-l la internet. De asemenea, puteți configura iPad-ul conectându-l la computer. Dacă aveți un alt dispozitiv iPhone, iPad, iPod touch sau Android, puteți transfera date de pe acel dispozitiv pe noul iPad.

Notă. Dacă utilizați un iPad pe care compania, școala sau altă organizație îl administrează, cereți administratorului sau profesorului instrucțiuni de configurare.

 

Porniți și configurați iPad-ul

 1. Apăsați și mențineți apăsat butonul de sus până când apare logo-ul Apple.

Dacă iPad-ul nu se pornește, probabil că trebuie să -l încărcați.  Pentru mai mult ajutor, consultați centrul nostru de asistență Apple iPad-ul nu se pornește sau se blochează .

       2. Fă una din următoarele:

  • Atingeți Configurați manual și urmați instrucțiunile de pe ecran.
  • Dacă aveți un alt iPhone, iPad sau iPod touch care rulează iOS 11, iPad iOS 13 sau o versiune ulterioară, puteți utiliza funcția Pornire rapidă pentru a configura automat noul dispozitiv. Apropiați ambele dispozitive, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a copia în siguranță diverse setări și iCloud. Puteți apoi să restaurați restul datelor și conținutului pe noul dispozitiv din backup-ul iCloud.
   Sau, dacă ambele dispozitive rulează iOS 12.4, iPad iOS 13 sau o versiune ulterioară, puteți transfera toate datele de pe dispozitivul anterior pe noul dispozitiv fără fir. Conectați dispozitivele la o sursă de alimentare și păstrați-le aproape unul de celălalt până la finalizarea procesului de migrare.
   De asemenea, puteți transfera date între ele prin dispozitive de conectare prin cablu. 
  • Dacă sunteți orb sau aveți vedere slabă, puteți face triplu clic pe butonul Acasă (pe un iPad cu un buton Acasă) sau trei clic pe butonul de sus (la alte modele de iPad) în timpul configurării pentru a porni aplicația cititor de ecran VoiceOver. De asemenea, puteți atinge de două ori ecranul cu trei degete pentru a activa Zoom.

 

Dacă tableta îngheață și nu pornește:

Există și situații în care nu puteți porni iPad-ul, pentru a rezolva această problemă:

 

 • Mai întâi trebuie să pornim și să oprim iPad-ul. Ținem apăsat butonul de pornire al gadgetului până când apare o bară roșie, pe care o glisăm în lateral.

 

 • Dacă metoda de mai sus nu a ajutat, atunci încercăm să resetăm iPad-ul, pentru aceasta ținem apăsat butonul „Acasă” și butonul „pornit – oprit” al gadgetului timp de 10 secunde, după care ecranul se va opri și dispozitivul se va reporni. Pe iPad Pro fără butonul „Acasă” – țineți apăsat butonul de pornire al tabletei și butonul de volum timp de 10 secunde.

 

Dacă aceste acțiuni nu au dus la succes, atunci cel mai probabil este vorba de o defecțiune tehnică și aici nu puteți face nimic fără intervenția unui specialist experimentat din centrele de service MisterFix! Lăsați o solicitare prin site-ul nostru oficial și problema dumneavoastră va fi rezolvată instantaneu!

 

Date17/10/2022 Views257 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date17/10/2022 Views257 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?