Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum să setați o parolă pentru Notițe în iOS?

Începând cu iOS 9.3, Apple a adăugat posibilitatea de a seta o parolă pentru notițe în aplicația iOS cu același nume. Deoarece Notes conține atât de des informații sensibile, cum ar fi numere de cont bancar, date de sănătate și chiar agende personale, este surprinzător de ce protecția prin parolă nu a fost oferită de la bun început.
Pentru a seta o parolă pentru Note, trebuie să aveți instalat un dispozitiv iOS cu iOS 9.3 sau o versiune ulterioară.
Este de remarcat faptul că puteți proteja notele cu parolă numai dacă notele sunt salvate local pe iPhone (iPad) sau sincronizate cu iCloud (SetăriiCloud ). De exemplu, dacă sincronizați notele cu Gmail (aceasta este configurată de-a lungul căii Setări → Parole și conturi ), atunci opțiunea de a proteja astfel de note nu va fi disponibilă.

Cum să protejați cu parolă o notă pe iPhone și iPad:

1 . Deschideți aplicația Setări și accesați secțiunea Note.
2 . Selectați Parolă .
3 . Setați o parolă. Opțional, activați comutatorul Utilizați Face ID (Touch ID) pentru a utiliza cititorul de față (amprentă) când deschideți o notă.
4 . Deschideți aplicația Note și creați o notă nouă.
5 . Pentru a seta o parolă pentru nota creată, faceți clic pe butonul cu imaginea a trei puncte într-un cerc în colțul din dreapta sus și selectați Setați protecția din lista de opțiuni . Rețineți că o notă blocată în acest fel are posibilitatea de a fi protejată prin parolă, dar în timp ce vă aflați în Notes, este deblocată. Acest lucru este indicat de inscripția „ Fără lacăt”  și de o pictogramă care înfățișează un lacăt deschis. Pentru a bloca o notă, faceți clic pe pictograma lacăt.

 

6 . Intrările protejate prin parolă din lista de note sunt indicate de un lacăt. Pentru a deschide o notă protejată prin parolă, atingeți nota în sine, introduceți parola sau utilizați Face ID / Touch ID.

Date24/10/2022 Views177 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date24/10/2022 Views177 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?