Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum să stergi virușii de pe laptop sau pc

Laptopul poate încetini din mai multe cauze, iar una dintre acestea sunt virușii. În cele mai multe cazuri, problema virușilor se datorează prezenței programelor malware. Astfel, toți posesorii de PC-uri ar trebui să fie familiarizați cu instrucțiunile de eliminare a virusurilor de pe computer.Cum sa iti cureti singur calculatorul de virusi

La moment, toate sfaturile prezente în online se rezumă la instalarea unui antivirus bun și la recomandări privind curățarea manuală a echipamentului. Dar dacă nu aveți timp, dorință sau posibilitatea de a efectua această procedură laborioasă, este necesar să vă adresați unui centru de service de încredere.

Specialiștii noștri cunosc perfect cum să elimine virușii de pe computer (troieni, programe publicitare și altele) – în cel mai scurt timp și fără pierderi de date.

Procedura standard de curățare a PC-ului de programe malware include:

  • Diagnosticarea stării sistemului;
  • Tratamentul virusurilor detectate;
  • Eliminarea programelor malware din memoria RAM, hard disk și registru hardware.
  • De asemenea, efectuăm reinstalarea programelor afectate și instalarea unui antivirus pentru a asigura un nivel bun de protecție pentru computerul dumneavoastră după eliminarea tuturor virusurilor detectate.

Lucrăm fără întrerupere, 24/7.

Lăsați o solicitare pentru repararea computerului sau a altor echipamente. Vă sugerăm să completați orice formular de pe MisterFix pentru a lăsa o solicitare pentru repararea computerului dvs. Încercați să completați cât mai atent toate câmpurile. Aceasta va influența precizia evaluării costurilor și timpul de primire a răspunsului.

Atenție! Verificați numărul de telefon în timpul completării cererii. Dacă apare o eroare, specialistul nostru nu va putea să vă contacteze!

Date08/11/2023 Views88 Comments0

Autorul articolului:

content-admin

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date08/11/2023 Views88 Comments0

Autorul articolului:

content-admin

Ai nevoie de o consultare?