Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cumpărați iPhone la mâna a doua cu garanție, în București, Iași sau Constanța:

Este extrem de dificil să cumpărați un iPhone de mâna a doua astăzi, din cauza numărului mare de gadgeturi recondiționate și escroci. Când Apple a început să vândă iPhone 4, iPhone 4s și mai sus, pe piața secundară nu existau atât de multe modele și piese, ceea ce a creat oferte mai sigure decât în ​​prezent.

Astăzi, cumpărarea unui iPhone folosit, în București, Iași, Constanța sau oricare dintre orașele României este o sarcină dificilă pentru o persoană obișnuită. Nici măcar un fan experimentat al produselor Apple nu va putea distinge un gadget restaurat sau reparat în momentul achiziției. 

Cele mai comune opțiuni pentru fraudă la achiziționarea  iPhone-urilor uzate:

 

✗ Vânzarea unui gadget după reparație cu copii instalate ale pieselor de schimb de calitate scăzută;

✗ Vânzarea unui gadget complet restaurat din cele mai ieftine componente;

✗ Vânzarea iPhone, care este blocat după un anumit timp.

✗ Din cauza situației dificile de pe piața secundară, rețeaua de centre MisterFix anunță lansarea unui serviciu de selecție de telefoane second hand la cheie, iată cum decurge afacerea:

Opțiunea A: căutați dispozitivul dorit de la zero, la cheie:

 

→ Potrivit pentru cei care doar plănuiesc să cumpere un gadget Apple și doresc să se salveze complet de la căutarea, verificarea și comunicarea cu vânzătorii.

→ Semnăm un contract cu dvs. pentru căutarea și achiziționarea dispozitivului necesar și acceptăm plata pentru munca noastră (nu pentru dispozitivul în sine! Îl vom cumpăra cu banii noștri). 

→ Când se găsește o copie adecvată (de regulă, durează de la una la cinci zile) – vă trimitem fotografii live, clarificăm detaliile. Dacă sunteți de acord, îl cumpărăm din banii noștri.

→ Inspectați și verificați dispozitivul achiziționat, iar dacă totul este în regulă, plătiți costul acestuia. 

Opțiunea B: însoțire și asigurare la cumpărare:

 

Dacă ați găsit deja câteva opțiuni interesante, dar nu sunteți sigur de decența vânzătorului sau de calitatea dispozitivului selectat, nu știți să verificați totul corect și să reduceți în mod rezonabil prețul, noi vă putem ajuta astfel: 

✓ Semnăm un contract cu dvs. pentru a susține achiziția și pentru a accepta plata pentru munca noastră;

✓ Faceți o programare la vânzător și mergeți acolo împreună cu specialistul nostru, care are experiență și echipamentul necesar pentru testare și verificare.

✓ Dacă dispozitivul pe care l-ați ales a trecut testul nostru, îl cumpărați. Dacă nu, reveniți la pasul 1.

✓ După cum puteți vedea, totul este foarte simplu și ușor.

✓ Recent, pe platformele de tranzacționare s-au format o mulțime de escroci și depășiri, care cumpără echipamente stricate, instalează componente de calitate scăzută și le vând ca originale.

Așadar, apelând la rețeaua noastră pentru ajutor în cumpărarea unui iPhone folosit, aveți garanții de selecție de înaltă calitate, deoarece specialiștii noștri au mulți ani de experiență în lucrul cu tehnologia Apple și sunt mai buni decât oricine altcineva care poate identifica un gadget de calitate printre falsuri!

Date26/08/2022 Views248 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date26/08/2022 Views248 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?