Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

De ce iPhone-ul se încarcă doar atunci când este oprit?

Întâlnirea situației în care iPhone-ul se supraîncălzește la încărcare sau încarcă doar când este oprit poate fi foarte enervantă pentru utilizatorii acestor telefoane.  Totuși, înainte de a vă îngrijora prea mult, este important să știți că există câteva motive posibile pentru acest comportament și moduri de a rezolva problema.

Iphone Se incarca doar cand este oprit

Cauzele Defecțiunii:

  • Dispozitiv de încărcare defect.  Pentru a verifica acest lucru, conectați iPhone-ul la un alt încărcător funcțional, cum ar fi un încărcător original Apple sau unul de la un iPad. Dacă încărcarea începe și funcționează corect, atunci s-ar putea să fie vorba despre dispozitivul de încărcare original cauza problemei.
  • Probleme cu cablul sau conectorul. Dacă dispozitivul de încărcare nu este problema, este posibil ca aceasta să fie legată de cablul de încărcare sau de conectorul iPhone-ului. Verificați dacă cablul de încărcare este deteriorat sau îndoit și înlocuiți-l dacă este necesar.

 

  • Consum excesiv de energie. Un alt motiv pentru încărcarea defecta ar putea fi consumul excesiv de energie. Asigurați-vă că închideți sau limitați aplicațiile și funcțiile care pot consuma prea multă energie. De asemenea, dezactivați caracteristici precum Bluetooth și Wi-Fi atunci când nu sunt necesare.
  • Actualizări de software și resetare.  În unele cazuri, problemele de încărcare pot fi rezolvate prin actualizarea software-ului iPhone-ului la cea mai recentă versiune disponibilă.  Actualizările software pot  îmbunătăți problemele de încărcare. O resetare poate ajuta la rezolvarea unor erori temporare sau a setărilor incorecte.

Este recomandat să vizitați un service autorizat Apple sau să contactați asistența tehnică Apple pentru a primi ajutor specializat.

 

Date17/01/2024 Views68 Comments0

Autorul articolului:

content-manager

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date17/01/2024 Views68 Comments0

Autorul articolului:

content-manager

Ai nevoie de o consultare?