Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

De ce trebuie să lipiți o peliculă de protecție de ecran-ul telefonului?

Pentru a menține integritatea întregului gadget, se recomandă utilizarea carcaselor sau bumperelor. Pentru protejarea ecranului puteți opta pentru sticlele de protecție. Desigur, cei care doresc pot alege o opțiune mai ieftină și pot lipi o folie de protecție.✔️ Pelicule de hidrogel luciosa, mata, cu textura

Se poate lipi singură o sticlă de protecție pe telefon? Bineînțeles, puteți încerca să lipiți singură o sticlă de protecție pe ecranul smartphone-ului. Există multe sfaturi pe diferite site-uri web despre cum să lipiți o sticlă de protecție pe telefon.

În magazinul nostru de reparații „MisterFix” venim în mod regulat clienți care au încercat să lipsească o sticlă de protecție singuri, dar nu au reușit să o facă în mod calitativ. Există câteva motive pentru asta:

  1.  Nu toți posesorii de smartphone-uri aleg „sticla corectă”, care este destinată exact modelului lor.
  2. În încăpere și pe hainele persoanei care lipsește protecția nu trebuie să existe praf. În caz contrar, există un mare risc ca particule de praf să ajungă sub sticlă de protecție și să rămână acolo.

3. Totul trebuie făcut foarte atent. Trebuie să curățați cu atenție suprafețele și să aliniați cu precizie sticla de protecție cu ecranul. Nu uitați că în absența experienței este destul de dificil să reușiți acest lucru.

Procesul de lipire a unei sticle de protecție corect pe un telefon în Centrul de service „MisterFix” durează nu mai mult de 10-15 minute. Costul unui astfel de serviciu este mult mai mic decât înlocuirea unui modul de ecran.

 

 

Date22/11/2023 Views51 Comments0

Autorul articolului:

content-admin

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date22/11/2023 Views51 Comments0

Autorul articolului:

content-admin

Ai nevoie de o consultare?