Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum să faci ca să instalezi un ton de apel pe iPhone 13 fără un computer, direct pe dispozitiv?

Adăugarea propriilor tonuri de apel pe iPhone 13 nu este o sarcină ușoară. În cele mai recente sisteme de operare Apple, posibilitatea de adăugare a melodiilor personalizate a dispărut complet. Cu toate acestea, în acest articol vă vom spune cum să remediați această neînțelegere, adăugând o melodie la iPhone 13 sau orice alt tip te telefon din această gamă.

 

În ce format sunt folosite tonurile de apel pentru iPhone?

 

Pentru a stoca tonuri de apel pe iPhone 13, Apple folosește propriul format numit  M4R , care este identic cu formatele AAC sau M4A (singura diferență este în nume). Cu toate acestea, metoda de creare și instalare a unui ton de apel pe iPhone, descrisă în acest material, vă permite să utilizați orice fișier în format MP3. Acest lucru simplifică foarte mult procesul de creare a tonurilor de apel sau a fișierelor de alertă sonoră pentru telefoanele Apple.

 

Unde pot găsi o melodie MP3 pentru un ton de apel?

 

Introduceți pe Google o căutare precum: descărcare (numele artistului și melodia) MP3 . În cele mai multe cazuri, un motor de căutare vă va putea ajuta să găsiți piesa MP3 dorită.

 

Cum să setați tonul de apel pe iPhone 13 cu iOS 13?

 

 

Există mai multe moduri de a seta un ton de apel pe iPhone 13:

 

  • Mod plătit și rapid.

  • Mod liber, dar confuz.

 

Să aruncăm mai întâi o privire asupra modului ușor și plătit de a seta un ton de apel pe un iPhone. Se face prin intermediul Apple Sound Store official, direct de pe iPhone, dar există un dezavantaj semnificativ – sunetele nu pot fi editate. Să aruncăm o privire la această metodă:

 

  • Să mergem la Setări.

  • Accesați „Sunete, semnale tactile”.

  • Apoi, accesați „Ton de apel”.

  • Faceți clic pe „Magazin de sunet”.

 

 

Al doilea mod de a-ți seta un ringtone pe iPhone-ul tău:

 

Acum avem nevoie de un computer și iTunes la îndemână, care pot fi descărcate de pe site-ul oficial Apple. După ce ați făcut acest lucru, trecem la instalarea tonului de apel pe gadgetul nostru absolut gratuit:

  1. Deschide iTunes.

  2. Conectăm iPhone-ul.

  3. În stânga, selectați smartphone-ul care apare.

  4. Trageți și plasați sunetul dorit în fereastră.

Este de remarcat faptul că, pentru a transfera cu succes sunetul pe iPhone, va trebui să îl convertiți în format M4R și există o mulțime de convertoare gratuite pe Internet, care nu necesită să rulați niciun program, trebuie doar să introduceți căutarea.

După aceea, sunetul va apărea pe gadget și va fi disponibil pentru instalare ca apel. Iar dacă nu ați reușit să faceți acest lucru, atunci veniți la centrul nostru Misterfix, unde specialiștii noștrii vă vor arăta cum să configurați totul corect și să instalați sunetele necesare.

Date31/10/2022 Views211 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date31/10/2022 Views211 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?