Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Lichid în iPhone: ce trebuie să faceți și cum să salvați dispozitivul?

 

Apa poate afecta în mod negativ funcționarea dispozitivelor electronice, inclusiv a iPhone-ului dumneavoastră. Chiar dacă dispozitivul dvs. are protecție împotriva apei, aceasta nu garantează o protecție completă împotriva umezelii. Dacă iPhone-ul dvs. a fost stropit cu apă sau a fost expus la umiditate, urmați aceste sugestii:

Opriți dispozitivul dvs.
Dacă observați că iPhone-ul dvs. a fost stropit cu apă, opriți-l imediat pentru a evita un scurt circuit. Dacă dispozitivul a fost oprit atunci când s-a udat, nu-l porniți până când nu este complet uscat.

Scoateți-l din umezeală și ștergeți-l
Scoateți imediat iPhone-ul din apă și ștergeți-l ușor cu o cârpă moale și uscată pentru a îndepărta excesul de umiditate de pe suprafață. Asigurați-vă că nu a intrat apă în conectori, cum ar fi portul Lightning sau mufa pentru căști.

Scoateți cartela SIM
Îndepărtați cartela SIM și tava acesteia pentru a evita un contact suplimentar între umezeală și componentele electronice.

Utilizați produse care absorb umezeala
Așezați iPhone-ul într-o pungă de silicagel sau într-un bol de orez fără amidon timp de una sau două zile. Acestea vor contribui la accelerarea absorbției umezelii din dispozitiv.

Nu folosiți surse de căldură
Nu încercați să uscați aparatul folosind un uscător de păr sau alte surse de căldură, deoarece acest lucru poate deteriora componentele din cauza supraîncălzirii. Utilizați numai metode care nu implică căldură.

Verificați starea aparatului
Când sunteți sigur că iPhone-ul este complet uscat, încercați să îl porniți. Dacă dispozitivul nu funcționează sau funcționează incorect, contactați un centru de service Apple pentru diagnosticare și reparații.

Date04/07/2023 Views119 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date04/07/2023 Views119 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?