Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Modul hotspot de pe iPhone continuă să se dezactiveze? Există o ieșire din situație!

Posibilitatea de a folosi telefonul ca modem este o poveste veche, dar foarte convenabilă. Face posibilă să nu cumpărați dispozitive suplimentare pentru a reconecta cartela SIM. Îți amintești cum era necesar să ai un modem special cu tehnologie de comunicare 3G/LTE? Dar, de-a lungul anilor, modemul integrat în smartphone dă erori sau disfuncționalități constante, cu care uneori sunt inutile de tratat. Una dintre aceste probleme este deconectarea bruscă a modemului.

 

Cum se activează modul hotspot pe iPhone?

Informații, mai degrabă, pentru începătorii care au achiziționat pentru prima dată un iPhone. Pentru a activa modemul pe telefon, urmați acești pași:

  •   Accesați setările dispozitivului. 
  •   Selectați secțiunea „Date celulare”. 
  •   Apoi selectați „Hotspot personal”. 
  •   Lângă linia „Permite altora”, trebuie să mutați glisorul în poziția „Activat”

 

 

 

 

 

Ce ar trebui să fac dacă nu mă pot conecta la hotspot-ul iPhone-ului?

 

  • Unul dintre motivele pentru care nu este posibilă conectarea la un punct de distribuție la un alt dispozitiv este o versiune învechită a sistemului de operare iOS. Da, nu este complet logic, dar este destul de real. 
  • Al doilea motiv este banal – lipsa rețelelor mobile, prin care punctul de distribuție transmite Wi-Fi. Se întâmplă să nu existe o conexiune celulară pe telefon, motiv pentru care nu vă veți putea conecta la dispozitivul de transmisie.
  • Telefonul care primește a fost găsit și conectat la un alt punct Wi-Fi transmis. 

Dacă iPhone-ul conectat la punct nu funcționează bine și conexiunea este lentă, asta nu înseamnă că modemul în sine s-a defectat. Cel mai probabil doar un semnal slab. Este posibil (dar nu întotdeauna) ca telefonul care transmite Wi-Fi să fie conectat la LTE, iar în unele regiuni această conexiune funcționează uneori mai rău decât 3G. Trebuie doar să schimbați modul de conectare.

 

 

Tethering-ul nu funcționează la conectarea Windows 10

 

Este o epopee complet diferită. Indiferent de ceea ce acceptă „ferestrele” Wi-Fi, uneori poate apărea mesajul „Fără conexiune la internet”, deși modemul sau punctul funcționează corect. Pentru a face acest lucru, dezactivați conexiunea și activați-o pe laptop. Dacă nu ajută, atunci reporniți dispozitivul de transmisie. 

 

De ce este dezactivat tethering-ul pe iPhone?

 

Există mai multe motive:

 

  • VPN dezactivat, ar trebui să accesați setările telefonului și să-l activați.
  • Conexiune mobilă slabă pe dispozitivul de transmisie. Nu veți putea îmbunătăți din punct de vedere tehnic această problemă.
  • Controlerul modemului este defect – dacă totul funcționează corect, rețeaua mobilă arată o viteză bună și VPN-ul este activ, atunci cauza se poate ascunde într-o problemă fizică a controlerului. În acest caz, trebuie să vă duceți la un centru de service pentru depistarea problemeie la  iPhone-ului dvs..

 

Date22/09/2022 Views231 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date22/09/2022 Views231 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?