Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Probleme cu butoanele telefonului:

Tastele mecanice laterale au multe funcții – vă ajută să mergeți la meniu, să deblocați afișajul sau să reglați sunetul telefonului. Folosirea frecventă și apăsarea neatentă a acestora, vor duce cu siguranță la probleme tehnice cu telefonul. Dacă butoanele de pe iPhone-ul dvs. este scufundat, atunci doar un specialist competent vă va spune cum să remediați această problemă.

 

butoane telefon

Ce cauzează defectarea butoanelor la iPhone?

Calitatea înaltă a tuturor produselor Apple este evidentă în fiecare element. Scopul butoanelor este de a le folosi continuu; dar, din păcate, eșuează înainte de ora stabilită. Acest lucru se întâmplă ca urmare a deteriorării mecanice, precum și a uzurii banale.

 

 

 

 

Dacă butoanele de volum sunt ,,scufundate’’ în telefon, atunci acest lucru îngreunează nu numai reglarea volumului, ci și utilizarea altor funcții. Aceste defecțiuni apar atunci când:

  • scăpați smartphone-ului pe o suprafață dură;
  • telefonul a suferit o lovitură puternică asupra corpului;
  • strângerea dispozitivului cu alte obiecte;
  • influența nedorită a umidității și a poluării.

 

În exterior, gadgetul poate să nu aibă defecte sub formă de cipuri și fisuri, dar au loc deteriorarea componentelor interne. Cablul cu care este atașat mecanismul de buton al telefonului poate eșua, iar încălcarea unor astfel de contacte afectează semnificativ transmisia semnalului.

Butoanele eșuează și din cauza uzurii tehnice. Telefoanele moderne pot înlocui mai multe tipuri de electronice, așa că mulți utilizatori folosesc uneori dispozitivele mobile prea activ pentru a comunica, a-și petrece timpul liber, a asculta muzica lor preferată; chiar și folosind potențialul gadget-ului tău în rezolvarea sarcinilor de lucru.

Este important să ne amintim că funcționarea constantă și apăsarea frecventă a tastelor oricărui dispozitiv, chiar și a unui dispozitiv electronic modern, nu face decât să accelereze procesul de uzură a acestuia.

Un utilizator neexperimentat va putea rezolva singur doar probleme minore ale dispozitivului. Eliminarea defecțiunilor complexe poate fi încredințată doar profesioniștilor.

 

inlocuire buton

Unde să mergi pentru reparații iPhone?

 

Mai devreme sau mai târziu, mulți oameni au o astfel de problemă când butoanele de la iPhone se defectează și este imposibil să  rezolvi acasă această problemă. În această situație, utilizatorii vor fi ajutați de specialiști calificați ai centrelor de service care vor efectua depistarea completă a problemei și o depanare promptă.

Date05/12/2022 Views166 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date05/12/2022 Views166 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?