Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Reparație Apple iMac

Orice echipament, chiar și cel mai stabil și practic, tinde să se defecteze, nici iMac-ul nu face excepție, în fiecare zi întâlnim multe exemple când specialiștii din centrele de service iau aceste dispozitive la reparare cu probleme complet diferite.

În astfel de cazuri, este important să nu ezitați și să duceți iMac-ul spart la un centru de service pentru diagnosticare și restaurare. Există o mulțime de circumstanțe care pot fi motivele defecțiunii echipamentelor, merită remarcate principalele, care reprezintă marea majoritate a apelurilor:

  • probleme de imagine (nu există nicio imagine, se observă dungi pe ecran)
  • sistemul de operare nu se încarcă (dispozitivul „se blochează”)
  • zgomot puternic în timpul funcționării (ventilatoarele funcționează întotdeauna la 100%, se aud sunete de măcinat)
  • nu dă semne de viață (nu răspunde la butonul de pornire și la alte combinații de resetare)
  • daune fizice (probleme cu mecanismul de înclinare, ecran spart, lovituri pe carcasă)

 

Diagnosticare, prevenire și curățare:

Experții noștri vor afla cauza defecțiunii iMac-ului tău. În timpul dezasamblării, computerul va fi curățat temeinic de praf și murdărie, iar dacă este necesar, pasta termică va fi înlocuită. Acest lucru va face ca sistemul de răcire să funcționeze perfect și va preveni deteriorarea din cauza supraîncălzirii. Prețul serviciului este legat de designul computerului: multe piese sunt miniaturizate și aranjate foarte compact, dezasamblarea și întreținerea necesită cea mai înaltă calificare.

O încercare de a repara un dispozitiv atât de complex precum un iMac fără o pregătire adecvată poate duce la o defecțiune completă a computerului și la o creștere a costului reparațiilor ulterioare. Reparația iMac-ului poate fi efectuată numai de specialiști Apple certificați. Acest nivel de servicii este disponibil la un Centru de service

autorizat. Tehnicienii noștri vor analiza cu atenție starea iMac-ului dvs. și vor rezolva toate problemele care au apărut la acesta – de la deteriorarea fizică până la instalarea software-ului. Vom efectua reparații în garanție și post-garanție a iMac -ului de o calitate impe

cabilă și eficiență maximă. Indiferent cât de dificilă este repararea computerului tău, ne vom ocupa de asta, și în majoritatea cazurilor, vei putea reveni la lucru cu iMac-ul tău în câteva zile.

 

Date05/09/2022 Views157 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date05/09/2022 Views157 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?