Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Brăila Alt oraș

Reparatii Apple Brăila

Reparație Urgentă
Care durează de la 30-60 minute

Certificate
Cei mai buni meșteri în domeniu

Mai mult Avem un scor mare de încredere din partea clienților de 4,96/5!

Reparație de la 30 RON
Uitate la video

Ce dispozitiv aveți nevoie să reparați?

Consultarea meșterului online

Service Apple Brăila

Alege Oraşul

Reparație Apple în Braila:

Produsele Apple sunt foarte apreciate de oamenii din Braila datorită calității și funcționalităților avansate. În ultimii ani, tehnologia Apple a devenit indispensabilă în activitățile zilnice, astfel încât, în cazul în care un iPhone sau o tabletă se defectează, acest lucru poate fi comparat cu o adevărată tragedie.

Cauza defectelor cel mai des întâlnite este utilizarea necorespunzătoare a dispozitivelor. Cu toate acestea, există centre specializate în repararea și restaurarea produselor Apple. Unul dintre aceste centre este centrul nostru de service, care are filiale în toate zonele din Braila. Misiunea noastră principală este de a repara telefoanele, tabletele sau calculatoarele Apple. Oferim servicii de înaltă calitate și avem o mulțime de recenzii pozitive de la clienți. Suntem mândri să avem în echipa noastră doar experți cu experiență, capabili să remedieze rapid orice problemă cu dispozitivul tău.

Cele mai frecvent întâlnite probleme cu telefoanele Apple:

În timpul utilizării telefoanelor, utilizatorii se pot confrunta cu defecțiuni de hardware și software. Reparațiile dispozitivelor depind direct de natura problemei. Cele mai populare motive pentru a contacta un centru de service includ:

✗ Funcționarea incorectă a smartphone-ului după instalarea firmware-ului iOS actualizat; ✗ Mufa de încărcare nu funcționează corect; ✗ Carcasa sau ecranul telefonului este zgâriat; ✗ Display-ul are defecte: linii, puncte, crapaturi; ✗ Sunetul nu se aude sau există probleme cu redarea fișierelor audio.

Reparațiile pentru iPhone sunt efectuate de ingineri calificați cu cel puțin cinci ani de experiență, care sunt mereu la curent cu noile instrumente și tehnologii.

Probleme întâlnite frecvent cu iMac-urile:

Cu echipamentele monobloc, defecțiunile sunt mai rare decât cu cele portabile. În centrul nostru de service, remediem diverse probleme, cum ar fi:

✗ Cablul deteriorat; ✗ Scăderea capacității bateriei; ✗ Uzura carcasei sau crapaturi în ecran; ✗ Butoane care nu funcționează; ✗ Erori de software.

Experții noștri pot remedia aceste și alte defecte la un preț accesibil. Timpul necesar pentru reparare variază în funcție de complexitatea problemei.

Blog

De ce nu funcționează senzorul de proximitate al iPhone? Cauzele posibile

04/09/2023 236
Senzorul de proximitate de pe iPhone este o componentă importantă care dezactivează automat ecranul și comenzile tactile atunci când dispozitivul se apropie de fața utilizatorului în timpul unui apel. Cu toate acestea, uneori, acest senzor poate înceta să mai funcționeze corect. În acest articol vom analiza cauzele posibile ale acestei probleme și vom sugera soluții. […]

Lichid în iPhone: ce trebuie să faceți și cum să salvați dispozitivul?

04/07/2023 205
  Apa poate afecta în mod negativ funcționarea dispozitivelor electronice, inclusiv a iPhone-ului dumneavoastră. Chiar dacă dispozitivul dvs. are protecție împotriva apei, aceasta nu garantează o protecție completă împotriva umezelii. Dacă iPhone-ul dvs. a fost stropit cu apă sau a fost expus la umiditate, urmați aceste sugestii: Opriți dispozitivul dvs. Dacă observați că iPhone-ul dvs. […]

Pete albe pe ecranul iPhone: cauze și ce trebuie făcut

10/06/2023 5
  Unii utilizatori de iPhone se confruntă în prezent cu probleme legate de petele albe de pe ecranul dispozitivelor lor. În acest articol, vom analiza posibilele cauze ale acestei probleme și vom sugera modalități de remediere a acesteia. Una dintre cauzele posibile ale petelor albe de pe ecranul iPhone este un defect din fabricație. În […]

Ce trebuie să fac dacă iPhone-ul meu este oprit la Apple? Ghid pas cu pas pentru a vă recupera dispozitivul

04/06/2023 220
Posesorii unui iPhone se pot confrunta cu problema unui logo Apple agățat pe ecran, cauzată de o defecțiune software sau hardware. Acest articol prezintă mai multe metode care vă vor ajuta să vă restaurați iPhone-ul dacă acesta se blochează pe apple. Repornirea forțată a dispozitivului Primul pas în cazul în care iPhone-ul dvs. se blochează […]

De ce iPhone-ul se încălzește prea tare? Înțelegerea cauzelor și soluții

04/05/2023 19
De ce iPhone-ul se încălzește prea tare? Înțelegerea cauzelor și soluții Uneori, utilizatorii de iPhone se pot confrunta cu problema supraîncălzirii dispozitivului lor, ceea ce poate fi destul de enervant și inconfortabil. Deși o anumită cantitate de căldură este normală pentru dispozitivele mobile, căldura excesivă poate indica posibile probleme. Există mai multe cauze posibile care […]