Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Constanta Alt oraș

Reparatii Apple Constanta

Reparație Urgentă
Care durează de la 30-60 minute

Certificate
Cei mai buni meșteri în domeniu

Mai mult Avem un scor mare de încredere din partea clienților de 4,96/5!

Reparație de la 30 RON
Uitate la video

Ce dispozitiv aveți nevoie să reparați?

Consultarea meșterului online

Service Apple Constanta

Service Autorizat

Complet IT Suport SRL

Constanta

Deschis 09:00 - 18:30

4.6/5

Reparație Telefoane
Reparație Calculatoare
Reparatie Televizoare
Cafea Gratuită
Incărcarea Telefonului
Achitarea Card
Parcarea Gratuită
Wi-Fi Gratuit
Accesorii
Deplasarea la domiciliu

Mobilefix Constanta

Constanta

Închis 10:30 - 19:00

4.4/5

Reparație Telefoane

Service TV, GSM, PC

Constanta

Deschis 09:00 - 18:00

5/5

Reparație Telefoane
Reparație Calculatoare
Reparatie Televizoare
Incărcarea Telefonului
Parcarea Gratuită
Wi-Fi Gratuit

Alege Oraşul

Reparație Apple în Constanta:

Produsele Apple sunt foarte populare printre oamenii din Constanta datorita calitatii si functiilor lor avansate. In ultimii ani, tehnologia Apple a devenit un instrument indispensabil in munca de zi cu zi, astfel ca daca un iPhone sau o tableta se defecteaza, aceasta poate fi comparata cu o tragedie reala.

Cel mai adesea, cauza defectiunilor este utilizarea necorespunzatoare a dispozitivelor. Dar, din fericire, exista centre de service specializate in repararea si restaurarea produselor Apple. Unul dintre aceste centre este centrul nostru de service, care are filiale in toate zonele din Constanta. Misiunea noastra principala este de a repara telefoanele, tabletele sau calculatoarele din gama Apple. Oferim servicii de inalta calitate si avem o multime de recenzii pozitive de la clienti. Suntem mandri sa avem in echipa noastra doar experti cu experienta, capabili sa remedieze rapid orice problema cu dispozitivul tau.

Cele mai des intalnite probleme cu telefoanele Apple:

In timpul utilizarii telefoanelor, utilizatorii se confrunta cu defectiuni de hardware si software. Specificul repararii dispozitivelor este direct legat de natura problemei. Cele mai populare motive pentru a contacta un centru de service includ:

✗ functionarea incorecta a smartphone-ului dupa instalarea firmware-ului iOS actualizat; ✗ mufa de incarcare nu functioneaza corect; ✗ carcasa sau ecranul telefonului este zgariat; ✗ display-ul are defecte: linii, puncte, crapaturi; ✗ sunetul nu se aude sau exista probleme cu redarea fisierelor audio.

Reparatiile pentru iPhone sunt efectuate de ingineri calificati cu cel putin cinci ani de experienta, care sunt mereu la curent cu noile instrumente si tehnologii.

Probleme intalnite frecvent cu iMac-urile:

Cu echipamentele monobloc, defectiunile sunt mai rare decat cu cele portabile. In centrul nostru de service, remediam diverse probleme, cum ar fi:

✗ cablul deteriorat; ✗ scaderea capacitati bateriei; ✗ uzura carcasei sau crapaturi in ecran; ✗ butoane care nu functioneaza; ✗ erori de software.

Expertii nostri pot remedia aceste si alte defectiuni la un pret accesibil. Timpul necesar pentru reparatie variaza in functie de complexitatea problemei.

 

Blog

De ce nu funcționează senzorul de proximitate al iPhone? Cauzele posibile

04/09/2023 236
Senzorul de proximitate de pe iPhone este o componentă importantă care dezactivează automat ecranul și comenzile tactile atunci când dispozitivul se apropie de fața utilizatorului în timpul unui apel. Cu toate acestea, uneori, acest senzor poate înceta să mai funcționeze corect. În acest articol vom analiza cauzele posibile ale acestei probleme și vom sugera soluții. […]

Lichid în iPhone: ce trebuie să faceți și cum să salvați dispozitivul?

04/07/2023 205
  Apa poate afecta în mod negativ funcționarea dispozitivelor electronice, inclusiv a iPhone-ului dumneavoastră. Chiar dacă dispozitivul dvs. are protecție împotriva apei, aceasta nu garantează o protecție completă împotriva umezelii. Dacă iPhone-ul dvs. a fost stropit cu apă sau a fost expus la umiditate, urmați aceste sugestii: Opriți dispozitivul dvs. Dacă observați că iPhone-ul dvs. […]

Pete albe pe ecranul iPhone: cauze și ce trebuie făcut

10/06/2023 5
  Unii utilizatori de iPhone se confruntă în prezent cu probleme legate de petele albe de pe ecranul dispozitivelor lor. În acest articol, vom analiza posibilele cauze ale acestei probleme și vom sugera modalități de remediere a acesteia. Una dintre cauzele posibile ale petelor albe de pe ecranul iPhone este un defect din fabricație. În […]

Ce trebuie să fac dacă iPhone-ul meu este oprit la Apple? Ghid pas cu pas pentru a vă recupera dispozitivul

04/06/2023 220
Posesorii unui iPhone se pot confrunta cu problema unui logo Apple agățat pe ecran, cauzată de o defecțiune software sau hardware. Acest articol prezintă mai multe metode care vă vor ajuta să vă restaurați iPhone-ul dacă acesta se blochează pe apple. Repornirea forțată a dispozitivului Primul pas în cazul în care iPhone-ul dvs. se blochează […]

De ce iPhone-ul se încălzește prea tare? Înțelegerea cauzelor și soluții

04/05/2023 19
De ce iPhone-ul se încălzește prea tare? Înțelegerea cauzelor și soluții Uneori, utilizatorii de iPhone se pot confrunta cu problema supraîncălzirii dispozitivului lor, ceea ce poate fi destul de enervant și inconfortabil. Deși o anumită cantitate de căldură este normală pentru dispozitivele mobile, căldura excesivă poate indica posibile probleme. Există mai multe cauze posibile care […]