Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Inovație unica doar pe MisterFix

Suntem bucuroși să anunțăm că MisterFix a lansat două noi funcții în partea de jos a site-ului nostru pe versiunea mobila, care va permite fiecărei persoane o utilizare a site-ului mai eficienta si mai rapida.

Butonul Diagnosticare Online a fost creat pentru a va putea oferi pretul reparației de care aveți nevoie. Funcționalul acestui buton oferă posibilitatea de analiza a costul reparației in timp real a dispozitivului dvs. indiferent că e telefon, laptop sau un televizor. Acesta vă permite să obțineți rapid si comod un diagnostic preliminar al problemei.

Butonul Consultarea Tehnicianului On-line a fost creat pentru situațiile când nu aveți timp pentru a va apropia la service centru însă ați vrea să aflați ce părere are meșterul despre problema dvs. și cum ar fi cel mai bine de rezolvat problema apăruta. Ideea funcționalului acestui buton constă in faptul ca dvs. dupa accesarea butonului descrieți problema apărută, lăsați date de contact si in cel mai scurt timp sunteți telefonat de unul din service-urile de pe site-ul nostru sau unul dintre tehnicienii service centrelor. Avantajul acestui buton este ca el este creat cu o formulă unică care transmite informația primita de utilizator service centrului cel mai optimal pentru rezolvarea problemei apărute.

Interacțiunea directă prin aceste butoane vă garantează si oferă încrederea că sunteți pe drumul cel bun către rezolvarea completă și eficientă a problemei cu aparatul dvs.

Diagnosticarea On-lineConsultatie Online

 

Date02/08/2023 Views271 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date02/08/2023 Views271 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?