Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

Reparatie Apple

Reparație Urgentă
Care durează de la 30-60 minute

Certificate
Cei mai buni meșteri în domeniu

Mai mult Avem un scor mare de încredere din partea clienților de 4,96/5!

Reparație de la 30 RON

Ce dispozitiv aveți nevoie să reparați?

Consultarea meșterului online

Lista de service centre

Reparație Apple în România:Produsele Apple sunt acum la mare căutare în rândul oamenilor. Popularitatea tehnologiei se datorează calității și funcționalității sale largi. În ultimii ani, tehnologia a devenit pur și simplu un instrument indispensabil în muncă, așa că dacă un iPhone sau o tabletă dă greș, problema dată poate fi comparată cu o adevărată tragedie. Cel mai adesea, cauza defecțiunii acestora este utilizarea incorectă a gadget-urilor. Dar, din fericire, acum există centre de service specializate în special în întreținerea și restaurarea produselor Apple. Una dintre aceste companii este centrul nostru de service MisterFix, care are filiale în toate orașele României. Sarcina noastră principală este repararea telefoanelor, tabletelor sau calculatoarelor din renumita gamă Apple. Oferim serviciile noastre de mult timp și am primit multe recenzii pozitive de la clienți. Angajăm doar experți reali în domeniul lor, capabili să elimine rapid orice dificultăți în funcționarea gadgetului tău.Cele mai dese probleme apărute la telefoanele Apple:În timpul funcționării telefoanelor, utilizatorii se confruntă cu defecțiuni hardware și software. Specificul recuperării celulare este direct legat de natura problemei. Cele mai populare motive pentru a contacta un centru de service:
 • ✗ funcționarea incorectă a smartphone-ului după instalarea firmware-ului iOS actualizat;
 • ✗ mufa încărcătorului nu este introdusă în priză;
 • ✗ panoul din spate al carcasei a fost zgâriat;
 • ✗ pe display au apărut defecte: dungi, ondulații, puncte, crăpături;
 • ✗ nu se aude sunetul sau se aud clickuri la redarea fișierelor audio;
Reparațiile ieftine de iPhone vor fi efectuate de ingineri calificați cu cinci ani de experiență sau mai mult, care stăpânesc în mod regulat noile instrumente și tehnologii. Probleme des întîlnite pentru iMac:Cu echipamentele monobloc, avariile apar mai rar decât la cele portabile. Centrul nostru remediază diverse probleme:
 • ✗ deteriorarea cablului;
 • ✗ scăderea capacității bateriei;
 • ✗ uzura carcasei, fisuri ale ecranului;
 • ✗ butoane care nu funcționează;
 • ✗ erori de software.
Maeștrii elimină în mod eficient aceste și alte defecțiuni ieftin. Timpul de lucru diferă în fiecare caz, depinde de complexitate. Probleme  de întîlnite apărute la iPad-uri:O defecțiune comună a tabletei este deteriorarea ecranului sau a sticlei. Această problemă apare atunci când dispozitivul a fost scăpat sau afectat.Repararea profesională a iPad-ului este necesară într-o varietate de situații. De exemplu următoarele probleme:
 • ✗ Dispozitivul se descarcă rapid. Durata de viață a bateriei este limitată. Utilizarea încărcătoarelor neoriginale afectează negativ durata de viață a bateriei.
 • ✗ Ecran umflat sau capac din spate. Aceste simptome apar atunci când bateria crește în volum. Trebuie să contactați imediat serviciul pentru a evita aprinderea bateriei și a acelor componente care se află în apropiere.
 • ✗ A intrat lichid în tabletă. Lichidul provoacă apariția proceselor corozive. În service, vom restabili circuitul de alimentare, vom curăța piesele interne de oxidare.