Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

Reparatie telefoane

Reparație Urgentă
Care durează de la 30-60 minute

Certificate
Cei mai buni meșteri în domeniu

Mai mult Avem un scor mare de încredere din partea clienților de 4,96/5!

Reparație de la 30 RON

reparatie telefon in romania

Consultarea meșterului online

service centre

Smartphone-urile, ca orice tehnologie mobilă, nu sunt protejate de efectele negative ale mediului și de utilizarea neglijentă. Ca urmare a deteriorărilor mecanice, a umidității ridicate, a defecțiunilor software și a defectelor din fabrică, acestea deseori eșuează. Telefoanele nu sunt doar un mijloc de comunicare, ci înlocuiesc pentru noi un computer mobil, un organizator, un comunicator, o cameră foto, un navigator GPS etc. Prin urmare, dacă un telefon mobil a fost stricat, înlocuirea unui telefon cu unul nou este o plăcere foarte scumpă așa că este mai bine să reparați un smartphone la centrul nostru de service. Compania noastră efectuează restaurarea de înaltă calitate a funcționalității smartphone-urilor de câțiva ani buni. În acest timp, specialiștii centrului nostru de service au stăpânit toate complexitățile întreținerii gadgeturilor moderne, inclusiv reparațiile urgente ale smartphone-urilor de față cu clientul. În plus, reparatia telefoanelor în centrele noastre de service, în toate orașele din România - în București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov și altele.   Cele mai frecvente probleme care apar la utilizarea telefoanelor mobile:
  • Ecran tactil spart: Motivul este mânuirea incorectă a smartphone-ului. Telefonul a fost scăpat sau zdrobit, drept urmare sticla fragilă a ecranului tactil a crăpat.
Merită să acordați atenție faptului că există unele modele de telefoane mobile de la producători precum Apple, Sony, Samsung, Apple, Nokia și alții, în care este imposibil să înlocuiți senzorul separat de sticla, deoarece senzorul este lipit de display cu adeziv transparent.
  •  Telefonul nu pornește: Această defecțiune poate avea o serie de motive - de la simpla neatenție din partea utilizatorului până la probleme grave asociate procesorului. 
Iată o listă incompletă a celor mai frecvente motive pentru care un telefon mobil poate să nu pornească :
  1. ✗ baterie defectă \ descărcată la „0”;
  2. ✗ defecțiunea controlerului de putere;
  3. ✗ problemă cu procesorul din cauza unei lovituri sau a unei „defecțiuni” a sursei de alimentare;
  • Problemă legată de software-ul telefonului: Aceasta este următoarea problemă cel mai frecvent raportată de telefoanele mobile către Centrul de service. Motivul poate fi fie în instalarea de software neoficial sau piratat, fie care nu are legătură cu activitățile proprietarului.
  • Sticla telefonului spart: Se întâmplă ca telefonul să nu afișeze imagini sau crăpăturile să fie clar vizibile pe sticla . Toate acestea sunt o consecință a defecțiunii sticlei ecranului din cauza impactului mecanic. Această problemă este ușor de rezolvat prin înlocuirea sticlaului defect al telefonului mobil . 
Dacă aveți oricare dintre problemele enumerate cu un telefon mobil, smartphone, puteți oricand contacta centrul nostru de service situat chiar în orașul în care te afli.