Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

IFIXALL.ro

Google My business

4.9/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

09:00 - 19:00
Bucuresti Strada George Enescu 31, București 030167 735544445

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Tehnicienii noștri pot repara majoritatea telefoanelor mobile.

.

 

Tehnicienii noștri pot repara majoritatea computerelor portabile.

Tehnicienii noștri pot repara majoritatea tabletelor.

Indiferent de problema telefonului tău, tehnicienii noștri pot rezolva majoritatea problemelor, in operațiuni cuprinse intre 30 de minute si 3 ore in funcție de gradul de aglomerare.

Expertiza noastră si pregătirea la zi ne permit sa realizam cu succes reparații pe toate dispozitivele produse de Apple. In funcție de cost si alegerea clientului, reparațiile se pot efectua cu componente originale, compatibile noi sau second hand. Toate reparațiile din punctul nostru de service beneficiază de garanție.

Realizam cu succes reparații pe toate dispozitivele produse de Samsung cu componente originale. Toate reparațiile din punctul nostru de service beneficiază de garanție. Pentru reapariția unui dispozitiv Samsung urmați meniul din partea de sus.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Django Unchained

26/08/2023
5/5
Mâini sigureMultumesc enorm. Diagnosticare rapidă, taxă de consultație accesibilă, experți comunicativi și competenți.Mi-au salvat datele de pe telefonul meu complet spart imediat.Foarte recomandat

Kiyini Joseph Balamazze

11/04/2023
5/5
Cei mai buni oameni de reparații de telefoane pe care îi cunosc în oraș. Timp de 2 luni mi-am lăsat telefonul cu ei pentru a înlocui ecranul. Nu le-am plătit nimic. Au fost destul de amabili să mi-l păstreze până când am venit după el, fără să mă taxeze. Le-am lăsat celălalt telefon al meu pentru a vedea dacă îl pot repara. Le recomand cu mare drag.📱🤗

Jose Garrido

01/02/2023
5/5
Am vizitat GSM ifxall și am cerut asistență pentru deblocarea SIM-ului. Din păcate, nu a fost posibil din cauza transportatorului și din alte motive care nu au legătură cu serviciul lor. Adrian a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a mă ajuta și a fost foarte profesionist. La final, am comandat o baterie de înlocuire a iPhone 6s. L-am comandat cu o oră înainte de închidere și încă reușesc să o facă rapid, sigur și într-o manieră profesională. Recomand 100% GSM ifixalll.ro serviciile si produsele lor. Multumesc Adrian si echipa!

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.