Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Adial

Google My business

4.5/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

09:00 - 18:00
Târgu Mureș Strada Gării 5, Târgu Mureș 540147 770843100

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Service Autorizat Samsung

Despre Noi

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. In firma Adial Electronic SRL este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Adial Electronic SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Matei Marius

28/08/2023
5/5
Servicii de calitate, personal amabil. Service Samsung de orice fel, Rapid. O reparatie in garantie a unui telefon Samsung galaxy note 10, a durat sub 24 de ore, chiar daca a fost necesara inlocuirea mai multor piese. Recomand!

Ionel Vita

15/08/2023
5/5
Personal implicat, s-au străduit și au reușit sa ma ajute cu reparația telefonului în timp scurt. Respect și mulțumesc, doamnelor de la Recepție și domnului Petrică din Service.

Bogdan Rohan

15/05/2023
5/5
Seriosi si respecta termenul de reparație!

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.