Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

ATAC SRL

Google My business

4.6/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

08:30 - 17:30
Suceava B-dul George Enescu nr.2, bl.T7, Suceava

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Lipsește informația despre centrul de service

Adaugă acum o descriere sau o recenzie indiferent că ești proprietar sau utilizator pentru a atrage clienții și de a convinge cumpărătorii să folosească însuși atelierul tău de reparații. În caz că ai avut ocazia să te folosești de atelierul respectiv expuneți părerea! Orice informație este utilă!

Recenzii Service Centre

90 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
1 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Ionuț Luca

02/08/2023
3/5
am fost sa schimb procesoru (si cooler-ul) din cauza ca celalalt avea 2 pini indoiti si nu mai rula la puterea lui optima, trebuia sa-i sun dupa o saptamana si ceva ca nu mi-au dat niciun apel in legatura cu pc-ul si abia atunci s-au trezit sa mi-l puna.

Petru Burac

28/12/2022
5/5
Magazin foarte bine pregatit si aprovizionat cu echipamente foarte diverse din domeniul IT. Găsești cam tot ce ai nevoie pentru PC-ul sau smartphone-ul tau si cele necesare pentru tot felul de conexiuni. Super si in decembrie 2022!

Stefan Clipa

25/12/2022
5/5
Am dus desktopul la Atac Computers pentru o igienizare si imbunatatirea airflowului din carcasa prin adaugarea a 2 ventilatoare suplimentare. Au facut o treaba foarte buna, unitatea arata si functioneaza ca noua.Profesionalism, amabilitate, promptitudine si preturi accesibile. Recomand!

Live4tube

02/08/2020
5/5
Recomand. Cei mai buni din Suceava!!! Echipa serioasa si profesionista. Am avut un laptop trimis in garantie de 3 ori si a revenit cu aceeasi problema, dupa ce l-am dus la ATAC problema a fost indentificata si remediata in mai putin de o zi.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.