Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

Cloud Gsm

Google My business

3.3/5

Mr. Fix

5/5
Bulevardul Mihai Viteazu, Bloc 21, Ap.3, Scara A, oras Sibiu, Jud Sibiu
Reparație telefoane Wi-Fi Gratuit Top service in oraș Reparație laptopuri Posibilitatea de încărcare a dispozitivului Achitare Card

Ați reparat dispozitivul la service? Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Vă puteți adresa cu orice întrebare

Cum comand?

.

Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta produsele pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului ADAUGA IN COS. La final, aveti posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra si pentru a calcula suma totala a comenzii apasand pe butonul „Coș de cumpărături”. Apasati butonul COMANDA, si ca utilizator inregristrat selectati optiunile pentru finalizarea comenzii si gata, ca utilizator neinregistrat urmati urmatori pasi:

Pasul 1. Opțiuni pentru finalizarea comenzii

Selectati cum doriti sa lansati comanda ( Înregistrează cont nou / Comandă fără cont / Cont existent), inregistrand un cont nou va fi mai usor sa lansati urmatoarele comenzi.

Pasul 2. Detalii despre cont și facturare

Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta. Codul postal al dumneavostra il puteti gasi dand un click AICI .

Pasul 3. Selectati adresa de livrare

Acest camp il completati doar daca doriti livrarea la alta adresa decat cea specificata la pasul 2, puteti modifica acest camp printr-un click pe butonul modifica din dreapta paginii.

Pasul 4.Metoda de livrare

Aveti posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare care va avantajeaza cel mai mult:

Pasul 5. Metoda de plată

Selectati modul de plata pe care il doriti: ramburs: plata se face doar la primirea coletului. online cu cardul in cont bancar

Pasul 6. Confirmarea comenzii

Va rugam sa verificati inca odata cu atentie produsele comandate, iar daca totul este in ordine apasati butonul CONFIRMA COMANDA.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.