Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cloud Gsm

Google My business

3.3/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

09:00 - 18:00
Sibiu Bulevardul Mihai Viteazu, Bloc 21, Ap.3, Scara A, oras Sibiu, Jud Sibiu 770230664

Reparăm dispozitivele:

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Cum comand?

.

Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta produsele pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului ADAUGA IN COS. La final, aveti posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra si pentru a calcula suma totala a comenzii apasand pe butonul „Coș de cumpărături”. Apasati butonul COMANDA, si ca utilizator inregristrat selectati optiunile pentru finalizarea comenzii si gata, ca utilizator neinregistrat urmati urmatori pasi:

Pasul 1. Opțiuni pentru finalizarea comenzii

Selectati cum doriti sa lansati comanda ( Înregistrează cont nou / Comandă fără cont / Cont existent), inregistrand un cont nou va fi mai usor sa lansati urmatoarele comenzi.

Pasul 2. Detalii despre cont și facturare

Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta. Codul postal al dumneavostra il puteti gasi dand un click AICI .

Pasul 3. Selectati adresa de livrare

Acest camp il completati doar daca doriti livrarea la alta adresa decat cea specificata la pasul 2, puteti modifica acest camp printr-un click pe butonul modifica din dreapta paginii.

Pasul 4.Metoda de livrare

Aveti posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare care va avantajeaza cel mai mult:

Pasul 5. Metoda de plată

Selectati modul de plata pe care il doriti: ramburs: plata se face doar la primirea coletului. online cu cardul in cont bancar

Pasul 6. Confirmarea comenzii

Va rugam sa verificati inca odata cu atentie produsele comandate, iar daca totul este in ordine apasati butonul CONFIRMA COMANDA.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Patriciu Petridean

28/08/2023
5/5
Sunt foarte mulțumit de ecranul montat la ei,rapizi și ieftin fata de unde am mai fost

Jan Joarza

15/05/2023
5/5
Recomand cu drag , servicii de cea mai buna calitate și mereu poți să revii cu drag vei fii întâmpinat că prima data ! Este o experiență minunată și voi reveni mereu cu drag ! felicitări lui Ionuț mult succes încontinuare și nu te lasă indiferent de orice !

Artur Golban

13/03/2023
5/5
Operativitate si profesioalizm. Suntem multumiti pentru serviciile prestate. Pretul na fost umflat ca la celelalte Service GSM (pret in jumatate). A fost schimbata o baterie BN41 la Xiaomi Redmi Note 4, in plus o problema a difuzorului au inlaturat-o, nu era contact pe placa. Cloud Gsm PC & Mobile Service – merita 5 stele. Service autorizat pentru operații de diagnosticare și reparații pentru o gama larga de telefoane ,tablete și alte echipamente mobile.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.