Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cordon Electronics

Google My business

3.4/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

09:00 - 18:00
Bucuresti Calea Moșilor 306, București 020902 730616111

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
0
Best Price prețuri avantajoase
1

Lipsește informația despre centrul de service

Adaugă acum o descriere sau o recenzie indiferent că ești proprietar sau utilizator pentru a atrage clienții și de a convinge cumpărătorii să folosească însuși atelierul tău de reparații. În caz că ai avut ocazia să te folosești de atelierul respectiv expuneți părerea! Orice informație este utilă!

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
5 recenzii

Petru Stoian

25/08/2023
5/5
Am avut probleme cu un iPhone 12 Pro Max care nu se mai aprindea, telefonul fiind inca in garantie. Cei de la Cordon Electronics au fost foarte profi , am trimis fara probleme telefonul prin Fan Courier ( care are parteneriat cu acestia) iar dupa doar o saptamana am primit un telefon nou, cel vechi fiind inlocuit. Am ramas placut surprins de rapiditatea si profesionalismul cu care mi-a fost tratata problema. Singura bila neagra ar fi faptul ca nu am putut verifica in timp real statusul reparatiei , dar sunand la acestia am fost informat cu privire la statusul. In concluzie sunt foarte multumit si recomand acest service !

kidzor

28/04/2023
5/5
In ciuda comentariilor cu o stea pot spune ca eu chiar sunt multumit, am trimis un iphone 11 cu display care nu mai afisa nimic, a fost inlocuit + camera spate despre care nu stiam ca ar avea ceva. Super profi!

FOTO VIDEO DIGITAL

10/03/2023
5/5
Acord 5 stele la toate capitolele celor de la Cordon Electronics. Acord si un sfat celor care "nu recomanda" acest Premium Service Provider: *cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a apela la un service autorizat Apple. Multumesc.

Florin Cătălin

10/02/2023
5/5
In cazul meu au rezolvat problema, iar băieții de la service au fost amabili. Am avut o problema cu un iPhone 14 ce era blocat in DFU mode. Pe lângă problema rezolvată au descoperit si erori hardware la baterie, iar aceasta a fost înlocuită cu baterie originala. Felicitări băieților !

Costi Bobaita

23/01/2023
5/5
Am trimis un telefon iphone 12 care era in garantie la altex si la care imi aparuse un pixel mort in partea din stanga ecranului. Dupa o saptamana si jumatate am primit telefonul inapoi cu un display nou, original, schimbat pe garantie, fara niciun cost din partea mea. Singurul minus este ca nu am putut verifica la ei pe site, in timp real , statusul reparatiei insa le-am trimis mail la care mi-au raspuns imediat.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.