Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

Dsmobile

Google My business

4.6/5

Mr. Fix

5/5
Calea Sever Bocu 2, Timișoara 300254, Romania
Reparație telefoane Reparație laptopuri Posibilitatea de încărcare a dispozitivului Achitare Card Wi-Fi Gratuit Top service in oraș

Ați reparat dispozitivul la service? Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Vă puteți adresa cu orice întrebare

Un moment de neatenție și ecranul s-a spart?

Nicio grijă. La noi, reparația durează puțin și în foarte scurt timp vei avea un telefon ca nou. Suntem specializați în înlocuirea ecranelor unei game variate de telefoane mobile.

Misiunea noastră este să reparăm telefoanele mobile care nu și-au atins gradul maxim de uzură fizică și morală, participând activ la conservarea resurselor.

Dispozitivele mobile sunt mai mult decât simple obeicte. Sunt parte din viața noastră. Am cercetat, am testat și am inovat continuu pentru ca tu să ai o experiență cât mai plăcută alături de noi.

Ne-am specializat în înlocuirea ecranelor telefoanelor mobile și ne caracterizăm ca adevarați profesioniști, responsabili și de încredere. Ne mândrim cu faptul că suntem prima firmă din vestul României specializată în schimbarea sticlei sparte, prin laminare OCA. Efectiv replicam procedura de fabrică la asamblarea display-urilor, cu ajutorul aparatelelor de ultimă oră pe care le deținem. Ce înseamna asta? La asamblare, noul tău ecran va trece prin exact aceiasi pași folosiți chiar de către producător la montarea lui.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.