Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Escobar phone service

Google My business

4.7/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

10:00 - 18:00
Bulevardul Eroilor de la Tisa 16, Timișoara 300546

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
1
Best Price prețuri avantajoase

Programează-te pentru reparaţie la service

  Ce facem noi?

  .

  Conduși de pasiunea pentru tehnologie, activitatea noastră a luat naștere în anul 2013 în mediul online iar datorită încrederii dumneavoastă s-a putut realiza și service-ul fizic în anul 2016. După mai multe încercări ne-am găsit locul în inima orașului, în zona Complexului Studențesc înca din 2017, loc în care activăm și în prezent.

  Misiunea noastră e aceea de a oferi siguranță nevoilor tale în materie de telefoane mobile. Datorită dorinței noastre de dezvoltare oferim servicii profesioniste cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, dar și a personalului calificat.

  Obisnuiți să auzim tot mai des “așa e în România”, noi ne-am propus să schimbăm acest lucru. De aceea una din valorile noastre pe care ne bazăm este încrederea. Ținem foarte mult la nevoile clienților noștri, din acest motiv ne dorim să vă puteți baza pe noi în momentele mai puțin plăcute.

  Recenzii Service Centre

  100 % recenzii pozitive
  în mediu5/5
  1
  0 recenzii
  2
  0 recenzii
  3
  0 recenzii
  4
  0 recenzii
  5
  4 recenzii

  Andrei Fulop

  11/06/2023
  5/5
  Am adus un huawei p20 cu ecranul spart. Personalul este foarte util și respectuos. Procesul de reparație nu este lung, durează până la 2 ore dacă au piesele în stoc. Puteți plăti și o taxă suplimentară de 50 ron(10 eur) dacă doriți ca treaba să se facă și mai repede.

  Adrian Toth

  10/06/2023
  5/5
  Un loc foarte frumos pentru accesorii pentru telefoane și cel mai bun atelier de reparații din oraș. Servicii excelente si oameni foarte amabili si politicosi! Voi face din asta nu. 1 atelier reparatii telefoane si PC.

  Anca Trifan

  01/06/2023
  5/5
  Ecranul meu iPhone 11 a fost stricat și trebuia să-l înlocuiesc urgent. Am fost foarte plăcut surprins de calitatea înaltă a serviciilor echipei Escobar: tarife competitive, curtoazie, servicii prompte (sub 2 ore), servicii excelente pentru clienți și lista poate continua! Recomand cu drag acest atelier de reparații, unde găsiți și o gamă largă de accesorii! Mulțumesc echipei lui Escobar pentru că mi-ai adus atât de multă bucurie și ușurare!

  Ciprian1922

  22/04/2023
  5/5
  Am fost ieri cu Note 10 Lite și a fost o problemă cu placa mea de bază. Au găsit o modalitate de a o repara și acum totul este bine, personalul este foarte drăguț și grozav! Dacă aveți vreo problemă cu telefonul dvs., nu ezitați să le cereți ajutor.

  Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

  Recenzia a fost adăugată cu succes!

  Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.