Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

ESD Service

Google My business

3.8/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

09:00 - 18:00
Bucuresti Bulevardul Decebal 14, București,România 213266063

Evaluați centrul de service

Top Service top service
1
Fast Reply consultare rapidă
1
Best Price prețuri avantajoase
1

Service Autorizat Samsung, Huawei,Honor, LG.

Despre ESD Service

De mai mult de zece ani facem tot ce ne stă în putință pentru cel care este pentru noi numărul 1: tu.Facem totul la cel mai înalt nivel și căutăm să fim în avangardă, la nivel tehnologic, la calitatea serviciilor și la timpul de livrare.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Adrian Ionut

15/08/2023
5/5
Le-am lăsat un aparat de cafea Phillips, oamenii au făcut o treaba buna si merge iar fără probleme, speram sa și tina reparația. Ne-au recomandat sa nu apelam la serviciile de curierat, imi imaginez ca au avut probleme în trecut.

Alexandra Denisa Tănasă

20/07/2023
5/5
Am fost cu un telefon samsung flip pt schimbare display, fetele de la recepție au fost foarte drăguțe și serviabile, reparația telefonului a durat mai puțin decât m-am așteptat și cât mi-au spus, telefonul arată ca nou, nu are zgârieturi ( așa cum am citit multe review-uri ) s-a lucrat cu profesionalism. Eu una sunt foarte mulțumită de rezultat. Nota 10 pt echipa Esd Service din Iuliu Maniu nr.7

Georgian Burlacu

28/06/2023
5/5
Am tot revenit in acest service cu acelasi aparat(Espressor Saeco) de cateva ori.. De multe ori ne suparam pe cei din service pentru ca aparatul se strica, dar nu cred ca este vina lor, ci calitatea slaba a aparatului sau vreun defect major in procesul de constuire al aparatului.In legatura cu cei din service, de fiecare data am fost intampinat cu profesionalism, iar repararea s-a efectuat foarte rapid.Personal de treaba.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.