Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Fix Service GSM

Google My business

4.5/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

07:30 - 18:30
Iași Iași, Bulevardul alexandru cel bun, nr.30, bl. H3, parter

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Despre Noi

.

Suntem o firma serioasa, care are ca misiune implementarea unor noi standarde foarte înalte de calitate în domeniul reparațiilor GSM.

Obiectul nostru de activitate îl reprezinta comercializarea accesoriilor necesare telefoanelor mobile si reparațiile GSM.

Ne mândrim cu aparatura de ultima generație, care permite schimbarea sticlei pentru majoritatea modelelor actuale de telefoane mobile, recondiționarea acestora, si repararea echipamentelor GSM în parametri normali, la standarde de calitate ridicate.

Sunt o echipa tânăra care promovează eficienta, eficacitatea si totodată esteticul, personalul având o experienta vasta în domeniu în care activează.

Știm ca întreținerea echipamentelor GSM este foarte importanta pentru clienții noștri, astfel va punem la dispoziție o gama variata de huse si accesorii, care va vor proteja telefonul mobil de problemele estetice care pot să apară în fiecare zi, dar nu numai.

Pentru modelele care nu se regăsesc în lista de mai jos va rugam sa ne contactați.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Norbert Ionita

26/08/2023
5/5
Am avut o problema cu ecranul telefonului (s-a dezlipit in urma mai multor cazaturi). Reparatia a iesit de nota 10 (nici nu se observa faptul ca a fost lipit la loc). Domnul a fost foarte amabil si a dat dovada de profesionalism.

Monalisa Roca

11/04/2023
5/5
○ Pofesionalism ○ Reparație calitativă ○ Rapiditate (in mai puțin de 48h a fost schimbat display-ul telefonului) ○ Preț ok. Recomand cu încredere!

Diana Ioniță

16/02/2023
5/5
Profesionalism! Nu ne-am asteptat sa gasim asa un profesionist in ziua de anul nou sa ne repare telefonul. Foarte atent la detalii si o indemanare rar intalnita. Multumim pentru tot!!!

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.