Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

One IT

Google My business

4.7/5

Mr. Fix

4/5

Închis 

09:00 - 18:00
Baia Mare Bulevardul Regele Mihai I 21, Baia Mare

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Lipsește informația despre centrul de service

Adaugă acum o descriere sau o recenzie indiferent că ești proprietar sau utilizator pentru a atrage clienții și de a convinge cumpărătorii să folosească însuși atelierul tău de reparații. În caz că ai avut ocazia să te folosești de atelierul respectiv expuneți părerea! Orice informație este utilă!

Recenzii Service Centre

85 % recenzii pozitive
în mediu4/5
1
0 recenzii
2
1 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Maria Marchis

28/08/2023
5/5
Multumim pentru solutiile IT implementate la noi in firma! Se vede eficienta echipei si faptul ca stiti ce sa recomandati clientilor! Sa o tineti tot asa! 👏👏

Valeria Roman

12/04/2023
2/5
Nota 11/10 , o echipa plina de profesionalism si gata sa solutioneze orice problema. Am cumparat doua articole de la ei , laptop si telefon si recomand ONE IT cu mare ,mare ,mare incredere!

Florin Marchis

15/03/2023
5/5
Am apelat la One-IT pentru ca stiam deja despre experienta si profesionalismul echipei de la prieteni. Desi eram constient ca serviciile lor sunt excelente, am ramas placut surprins de seriozitatea cu tare trateaza orice problema, de implicarea personalului si de modul in care sunt dispusi sa te ajute. Raman fidel serviciilor One-IT si recomand tuturor sa apeleze la serviciile acestei firme.

Dan Ioan Gandila

15/03/2023
5/5
Am avut o problema cu balamalele la un Dell xps, care e inca in garantie. Cei de la One IT s-au ocupat de tot, transport, comunicare cu dell, etc. Am predat laptopul si l-am primit prin curier perfect inapoi. Recomand cu incredere, sunt foarte seriosi, răspund prompt la intrebari/telefoane. Chiar dacă nu mai sunt in Cluj din pacate, tot la ei am sa apelez cu siguranță in caz de nevoie.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.