Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

PC House Service

Google My business

3.7/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

08:00 - 16:30
Târgu Mureș Strada Mureșului 17, Târgu Mureș 365407924

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

PC House Service

Despre Noi

PC House Service este un service specializat în reparația calculatoarelor, situat în Târgu Mureș. Echipa noastră de tehnicieni calificați și pasionați are cunoștințe vaste în domeniul IT și este pregătită să ofere soluții profesionale pentru orice problemă întâmpinată de calculatoarele clienților noștri.

Indiferent dacă aveți nevoie de remedierea unor defecțiuni hardware, de diagnosticarea și rezolvarea problemelor software sau de upgrade-uri și optimizări pentru performanță, PC House Service este locul potrivit pentru a vă aduce sistemul informatic. Ne străduim să oferim servicii rapide și eficiente, astfel încât clienții noștri să poată reveni la activitățile lor cât mai curând posibil.

Cu o abordare atentă și orientată către clienți, ne asigurăm că fiecare problemă este tratată cu seriozitate și că soluțiile noastre sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client. De la reparații minore până la restaurarea completă a unui sistem defect, PC House Service oferă servicii de încredere și de înaltă calitate.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
5 recenzii

Adrian Maior

28/08/2023
5/5
Am fost puțin sceptic la început... nu știam dacă sa iau sau sa nu iau. Dar am făcut alegerea corecta. Am cumpărat un videoproiector Acer de la ei și a meritat 100%. Sunt mulțumit de produs. Într-adevăr, au uitat sa pună telecomanda de la proiector, dar totul s-a rezolvat rapid și fără scandal.P.S.: am avut și avantajul de a ridica personal din magazin produsul și nu a trebuit sa ma cert cu curierii :)

Todoran Daniel

11/04/2023
5/5
Foarte mulțumit, cu puțină răbdare m-au ajutat cu o problema la PC și imprimantă. Recomand 👍

Catana Cristian

05/04/2023
5/5
Băieți de treabă,din păcate nu m-au putut ajuta

simona susnea

11/03/2023
5/5
Am cumparat de a lungul timpului 2 laptop uri SI o imprimanta de la ei. Intotdeauna seriosi, prompti, am comunicat bine ( chiar daca era vorba de " doi calculatoare SI un imprimanta uneori !😃). Nu am avut probleme cu produsele lor SI au rezistat Mai mult decat ma asteptam. Profesionisti !

le tio

01/02/2023
5/5
Staff prietenos la service, te ajuta cu orice problema.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.