Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

PHONEFIX

Google My business

4.7/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

09:00 - 18:00
Cluj Bulevardul Eroilor 42, Cluj-Napoca 400129, Romania 725011034

Reparăm dispozitivele:

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Reparatii rapide profesionale, de calitate totul in 30 de minute

.

Ti s-a intamplat nefericitul caz sa-ti cada telefonul in toaleta, sa ajunga in masina de spalat sau ai sarit cumva in bazin cu telefonul in buzunar, la strand? Daca ai reusit sa-l scoti din apa, de restul se ocupa PHONEFIX! De preferat este ca dupa uscare sa-ti aduci telefonul in cel mai scurt timp la noi pentru o diagnoza. Pregatirea tehnicienilor si aparatura noastra evoluata vor face tot posibilul sa-ti salveze telefonul, dar din pacate sunt cazuri in care acest lucru nu se mai poate efectua, problema contactului cu lichide fiind cea mai severa dintre toate. Expertii nostri dispun de o excelenta calificare in reparatia telefoanelor care au suferit contacte cu lichide. Dupa ce ai incercat toate trucurile de remediere gasite pe internet si nu ai reusit sa-l resuscitezi, vino cu el la PHONEFIX! Pregatirea profesionala si tehnica de ultima generatie folosita de noi iti vor rezolva problema aparuta dupa plonjonul telefonului tau in apa. Vom face tot ce ne sta in putinta ca device-ul tau sa fie iarasi functional. Sigur, exista si situatii in care acest lucru nu mai este posibil, dar nu te ingrijora. Iti putem oferi o salvare sau un transfer de date de pe telefon, pe un alt dispozitiv.

Este normal sa vrei ca device-ul tau sa ajunga in mainile unor experti si sa fie reparat de cei mai buni in domeniu. De aceea PHONEFIX iti garanteaza calitatea reparatiilor facute de tehnicienii sai experti, care au fost instruiti dupa cele mai noi tehnici de reparatie la nivel mondial, cu experienta de 15 ani si pricepere de invidiat! Acesta este PHONEFIX!

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Alexandru Mucenic

15/05/2023
5/5
Over the years I have repaired a few of my phones here, the guys are professional and I never had issues with the quality of the repairs in time.Today I had the battery of my Note10+, after the work was done, the fingerprint didn't work, regardless if trying the existing ones or trying to add a new one. It sorted itself after a settings reset.The repair process was professional, it shows good work. The reaction I got when going back to ask about what can be wrong with the fingerprint lacked that profesionalism, seemed a bit agressive and rushed.

Balla Andrei

11/03/2023
5/5
Băieții sunt spontani, rapizi, fac lucru de calitate!!!!

Juggernaut

01/03/2023
5/5
Curățat difuzor si casca la un 14 pro max. Cei mai profesioniști si rapizi! Recomand cu mare încredere! 🔝

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.