Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Reparatii Calculatoare – Laptopuri Sibiu

Google My business

5/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

09:00 - 17:00
Sibiu Benzinaria Aral - Magazin piese auto, Strada Ștefan cel Mare , Sibiu 754274895

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Reparatie Laptopuri Sibiu

Despre Noi

Repararea laptopurilor în Sibiu este realizată de către tehnicieni specializați, care au expertiză în diferite mărci și modele de laptopuri, inclusiv Apple, HP, Dell, Lenovo, Acer, ASUS și altele. Acești profesioniști sunt echipați cu instrumente și echipamente de ultimă generație pentru a efectua reparații precise și eficiente.

Un aspect important al serviciilor de reparare laptopuri din Sibiu este abordarea personalizată și orientată către clienți. Tehnicienii sunt atenți la nevoile și cerințele fiecărui client, oferind soluții adaptate pentru a asigura o experiență satisfăcătoare. De asemenea, serviciile pot include și consultanță în achiziționarea de componente noi sau upgrade-uri pentru a îmbunătăți performanța laptopului.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Skittles st

28/08/2023
5/5
Profesionalist, de mult cautam si in Sibiu pe cineva cu experienta si pe partea de gaming, da sfaturi utile si in ceea ce priveste montarea unui pc (de asta am avut nevoie) n-am ce sa reprosez nimic, totul facut perfect.

Alexandru Bacila

05/06/2023
5/5
Veniți cu încredere la acest om. Foarte multa răbdare și rezolva orice problema. Nota 10 și ca om și ca meserias!BRAVOO!

Lorenzo

01/05/2023
5/5
Am avut o boxă defectă, experiența mea cu acest specialist a fost extraordinară și rezultatele reparatei au fost de-a dreptul remarcabile. De îndată ce am adus boxa la specialist, am fost impresionat de profesionalismul și competența sa. A luat timp să examineze cu atenție boxa și să identifice problema. Mi-a explicat în detaliu ceea ce a fost defect și ce soluții pot fi implementate. Repararea în sine a fost realizată cu mare pricepere și atenție la detalii. Specialistul a utilizat echipament și instrumente de înaltă calitate pentru a remedia problema. Acesta a înlocuit componentele defecte și a efectuat ajustări necesare pentru a asigura o funcționare optimă a boxei. Recomand cu toată încrederea

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.