Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Reparatii Laptop – TV Sibiu

Google My business

4.9/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

08:00 - 16:00
Sibiu Strada Ludoș Nr. 52, Sibiu 550148 744604449

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Service Autorizat LG, Sony

Despre Noi

Echipa noastră de tehnicieni calificați și experimentați este specializată în diagnosticarea și remedierea problemelor televizoarelor LG și Sony. Ca service autorizat, avem acces la cele mai recente informații tehnice și actualizări de software pentru a asigura că reparațiile noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Indiferent de modelul sau problema întâmpinată de televizorul dumneavoastră LG sau Sony, suntem pregătiți să vă ajutăm. De la probleme de imagine sau sunet, la defecte hardware sau software, echipa noastră este bine echipată și instruită pentru a oferi soluții eficiente și durabile.

La service-ul nostru autorizat, folosim piese de schimb originale, ceea ce garantează compatibilitatea și performanța optimă a televizoarelor LG și Sony. Avem acces la piese de schimb autentice, astfel încât să putem asigura reparații de înaltă calitate, menținând integritatea și garanția produsului dumneavoastră.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Doar’ Eu

28/08/2023
5/5
Recomand! Pot spune ca e un profesionist, am schimbat display-ul la un Lenovo Legion 5 pro, deși se găsește destul de greu pe piață (display-ul), tot service-ul a durat doar 2 zile, iar acum e ca nou, fără nici o urmă/zgârietură produsă in urma înlocuirii displayului . Prețuri accesibile și profesionalism.

Alex Mihu

05/04/2023
5/5
Am inlocuit aici led-urile unui TV Samsung 4K 138 cm. Ma declar multumit si recomand cu drag!

Viorel Costin

01/04/2023
5/5
Multumesc domnului Cornel Popa pentru peste 10 ani de service de calitate, de la PC, TV, aparate foto, camere video, laptopuri. cred ca nu am uitat nimic din ce ati reusit sa reparați pentru mine. Recomand pentru reparații și suport de nota 10!!!

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.