Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Reparatii TV Sibiu

Google My business

5/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

09:00 - 17:00
Sibiu Strada Mihail Sebastian 22,Sibiu

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase
0

Service Profesional

Despre Noi

Vă salutăm la service-ul nostru TV din Sibiu! Suntem aici pentru a vă oferi servicii de reparații profesionale și prompte pentru televizoarele dumneavoastră. Echipa noastră de tehnicieni experimentați și calificați este pregătită să rezolve orice problemă tehnică întâmpinați cu televizorul dumneavoastră.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Adrian Mercurean

28/08/2023
5/5
Părinții mei au avut o problema la un LG. Led-urile au duse. Domnul a venit acasă, a luat tv-ul, a schimbat ledurile și a adus tv-ul înapoi in mai puțin de 3 ore! Părinții mei sunt foarte multumiți de servicii! Vi-l recomand cu încredere!

Chris Chesle

11/03/2023
5/5
Am apelat la domnul pentru o problema legata de un TV Philips, problema care parea ca v-a impune achizitia unui televizor nou. Am avut astfel sansa sa cunosc un adevarat profesionist, un domn serios si cu o expertiza care cu greu se mai gaseste in Romania. Pe intreaga perioada a reparatiei am fost tinut la curent despre progres prin fotografii si mesaje. Sunt foarte foarte multumit de dumnealui si recomand, recomand, recomand .... Dumnealui ii multumesc inca o data si pe aceasta cale si ii doresc multa sanatate si numai de bine ! RESPECT !!!

Vasile Ches

11/02/2023
5/5
Am dus un TV LG la reparat lipsa imagine. A fost reparat cu mare competență și foarte rapid, am fost ținut la curent cu defectul constatat și cât mă costă reparația. Televizorul funcționează acum parcă mai bine decat era nou cu culori calde și clare. Mulțumesc și succes în activitate.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.