Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

Samabit

Google My business

4.1/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

10:00 - 16:00
Bucuresti Strada Doctor Constantin Caracaș 16, București 011155 212226735

Reparăm dispozitivele:

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Service Autorizat Acer

Despre Samabit

Suntem dedicați oferirii unor servicii de calitate superioară și ne străduim să depășim așteptările clienților noștri. Echipa noastră de tehnicieni specializați în produsele Acer este bine instruită și actualizată în ultimele tehnologii și proceduri de service. Asigurăm o atenție deosebită fiecărui detaliu al procesului de reparație, garantând astfel un rezultat de înaltă calitate și o funcționalitate optimă a echipamentului Acer. Clientii nostri beneficiaza de servicii rapide, transparente și de încredere, într-un mediu prietenos și profesionist.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

Mihai Bruma

15/04/2023
5/5
Încântat de modul de lucru la recepția service. Sper să fie așa si la primirea după reparație... Așa a fost.... Cinste lor!

Petre Praporgescu

10/04/2023
5/5
Un service exceptional, aici am adus la reparat calculatorul Acer, sunt foarte multumit de serviciile oferite, personalul foarte amabil. Am aflat ca aici e si service pentru trotinete electrice marca ninebot.

Alexandru P

11/02/2023
5/5
Miercuri seara am facut cerere sa vina curierul dupa laptop (Timisoara), Joi la pranz a venit dupa el, vineri la pranz deja aveam AWB de retur (l-am primit abia Luni pentru ca a fost weekend , altfel ajungea a doua zi) ! O singura remarca : lipseste un feedback pe moment : eu nu am stiut ce are laptopul / daca a fost reparat / refuzat / anulata garantia / etc pana cand a ajuns laptoul la mine in mana. Poate in momentul in care se finalizeaza sa se trimita un SMS / email / apel telefonic : buna ziua, laptopul dvs a fost reparat / status si este in curs de livrare spre dumneavoastra.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.