Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

Samsung Service

Google My business

4.9/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

10:00 - 18:00
Timișoara Strada Amurgului nr. 1, Timișoara 356170060
Reparație Telefoane
Reparație Calculatoare
Reparatie Televizoare
Cafea Gratuită
Incărcarea Telefonului
Achitarea Card
Parcarea Gratuită
Wi-Fi Gratuit
Accesorii

Reparăm dispozitivele:

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase
0

Service Autorizat Samsung

Despre Samsung

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri servicii superioare de reparații, punând accent pe calitate, eficiență și satisfacția totală a clienților.

Cu o echipă experimentată și bine instruită de tehnicieni specializați în dispozitivele Samsung, ne angajăm să oferim servicii de reparații de înaltă calitate, bazate pe cele mai recente tehnologii și metode de diagnosticare. Ne străduim să respectăm cele mai înalte standarde de calitate în fiecare etapă a procesului de reparație, pentru a asigura că dispozitivele sunt returnate clienților în condiții optime de funcționare.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
4 recenzii

David Manea

26/08/2023
5/5
Super ok. Spațiu primitor, personal profi și de treaba. După câte am observat, ai venit și se rezolva problema, asta desigur dacă îți permiți ca și client costurile de reparație ale unui telefon premium. Personal am avut o problema cu un display spart la s21 ultra. S-a rezolvat în 1h30m și între timp am primit și un alt telefon la schimb, ceea ce a fost foarte util.

Florin Barboni

11/07/2023
5/5
Un service de nota 10. De 2 ori am fost la ei și în ambele cazuri au fost promti în rezolvarea problemelor .Personal primitor. Te servesc cu apa/cafea/suc pe durata reparatiei. Recomand cu încredere.

Lavinia Ober

11/05/2023
5/5
Recomand cu mare încredere acest service, personalul este foarte amabil și serviciile sunt de înaltă calitate. Am avut o experienta plăcută fără nici un fel de problema iar termenul de soluționare a problemei pentru care m-am prezentat, a fost unul de scurta durata.

Andrei Ovidiu Muscar

08/03/2023
5/5
Am avut o experienta buna. Am dus telefonul sa schimbe capacul spate din cauza ca era crapat, la ora deschiderii. dupa 4 ore a fost gata. Totul in regula si functional.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.