Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

Self IT

Google My business

4.6/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

09:00 - 17:00
Arad Str. I.C. Brătianu, nr. 3 Arad, România

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Programează-te pentru reparaţie la service

  SELF IT Arad

  Magazin si Service laptop si calculatoare

  SELF-IT, un nume cu rezonanță în lumea tehnologiei, reprezintă cu mândrie o emblemă a Societății X-HOSE SRL din Arad. Cu o prezență în piață începând din 2002, SELF-IT a devenit un punct de referință pentru pasionații și utilizatorii de calculatoare și laptopuri din întregul peisaj al tehnologiei.

  Servicii și Oferte:
  Ca un service și magazin specializat în componente de calculatoare și laptopuri, SELF-IT se dedică să ofere o gamă completă de soluții tehnologice, adresând nevoile diverse ale clienților săi. Cu o abordare inovatoare și adaptabilă, brandul este aliatul perfect pentru toți cei care caută să rămână la curent cu ritmul accelerat al evoluției din domeniul IT.

  Magazin Online și Livrări la Nivel Național:
  Cu scopul de a facilita accesul clienților la soluțiile tehnologice de calitate, SELF-IT gestionează cu succes un magazin online. Acest magazin virtual oferă o selecție vastă de componente și subansamble pentru laptopuri și calculatoare, toate la prețuri extrem de competitive. Cu posibilitatea de livrare în toată țara, clienții beneficiază de o modalitate comodă și rapidă de a achiziționa produsele dorite.

  Evoluție Constantă:
  Din anul în care a fost înființată, SELF-IT a călătorit împreună cu tehnologia, evoluând constant pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței și clienților săi fideli. Fie că este vorba despre cele mai noi componente hardware, software inovator sau tendințe emergente în domeniul IT, SELF-IT stă la curent cu toate acestea pentru a oferi servicii și produse de înaltă calitate.

  Angajament Față de Clienți:
  Echipa din spatele brandului SELF-IT este formată din specialiști pasionați de tehnologie, care împărtășesc aceeași viziune: să ofere clienților o experiență excepțională. Fie că sunteți în căutarea unei reparații rapide și precise sau doriți să explorați cele mai recente opțiuni de upgrade pentru echipamentele dvs., SELF-IT vă întâmpină cu profesionalism și cunoștințe solide în domeniu.

  Conexiune Locală:
  Cu sediul în Arad, SELF-IT își găsește rădăcinile în comunitatea locală și își asumă responsabilitatea de a oferi servicii care să sprijine nevoile tehnologice ale acesteia. Numărul de telefon 0357-445727 este linia directă către experți, pregătiți să ofere consultanță și asistență pentru a vă ghida către cele mai bune decizii în ceea ce privește echipamentele și soluțiile IT.
  În ansamblu, SELF-IT nu este doar un simplu brand, ci o punte de legătură între evoluția rapidă a tehnologiei și nevoile utilizatorilor, transformând lumea complexă a IT-ului într-o experiență accesibilă și benefică pentru toți cei interesați. Magazinul nostru online aduce aceste soluții tehnologice la îndemâna tuturor, cu livrare în toată țara pentru a satisface nevoile clienților din întreaga Românie.

  Recenzii Service Centre

  100 % recenzii pozitive
  în mediu5/5
  1
  0 recenzii
  2
  0 recenzii
  3
  0 recenzii
  4
  0 recenzii
  5
  3 recenzii

  petru mocanu

  28/08/2023
  5/5
  Personal profesionist.recomand.preturilor OK

  Pityu Hutai

  05/04/2023
  5/5
  Servire promta,personal amabil profesionist,recomand sa apelati cu încredere.

  Adrian Vesa

  01/04/2023
  5/5
  Rar mi s-a întâmplat să rămân cu o impresie atât de plăcută, indiferent de serviciul pe care l-am achiziționat. Echipă prietenoasă și profesionistă în același timp, au adus un plus de valoare serviciului prestat. Recomand cu toată încrederea!

  Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

  Recenzia a fost adăugată cu succes!

  Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.