Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

SERVICE GSM ARAD

Google My business

4.6/5

Mr. Fix

5/5

Deschis 

09:00 - 17:00
Arad Strada Mețianu 3, Arad 310099

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Programează-te pentru reparaţie la service

  Lipsește informația despre centrul de service

  Adaugă acum o descriere sau o recenzie indiferent că ești proprietar sau utilizator pentru a atrage clienții și de a convinge cumpărătorii să folosească însuși atelierul tău de reparații. În caz că ai avut ocazia să te folosești de atelierul respectiv expuneți părerea! Orice informație este utilă!

  Recenzii Service Centre

  100 % recenzii pozitive
  în mediu5/5
  1
  0 recenzii
  2
  0 recenzii
  3
  0 recenzii
  4
  0 recenzii
  5
  3 recenzii

  Popa Aris

  28/08/2023
  5/5
  Tocmai am schimbat la acest service bateria la telefonul iPhone XS Max… Servicii ireprosabile,calitate servicii si piese,rapiditate (o ora maxim), intr-un cuvant EXCELENT…. Recomand cu incredere acest service… Ptr mine acest service are cel mai bun raport pret/calitate…

  Denisa Mălina

  05/08/2023
  5/5
  Sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite. Aveam nevoie de un alt ecran, mi-am primit înapoi telefonul destul de repede, arată foarte bine, iar băiatul de acolo e foarte amabil și deschis.

  DarkMind INC

  05/08/2023
  5/5
  Sunt un vechi colaborator cu acest service si pe toata lumea care a avut probleme cu telefonul (inclusiv eu) i-am trimis acolo, asa ca acest review este atat din partea mea cat si a celor care au fost multumiti de serviciile prestate. Eu sunt mai mult pe partea de software/android, dar nu mi-e frica sa bag surubelnita intr-un laptop, sa-l fac bucati si sa-l curat daca omul ma roaga si are multe pe cap.Intotdeauna service prompt, preturi fair, si la chestii mai complicate lumea poate nu intelege ca dureaza, dar si alea s-au rezolvat.Recomand cu toata increderea, omul e profi, si majoritatea problemelor pot fi rezolvate. Apelati cu incredere.

  Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

  Recenzia a fost adăugată cu succes!

  Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.