Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Service GSM Ro

Google My business

3.8/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

10:00 - 18:30
Bucuresti Strada Vasile Lascăr 178, București, Romania

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

magazingsm.ro

Suntem ceea ce ii trebuie telefonului tau. Suntem ajutorul si uneori salvarea. Noi suntem un service GSM cu adevarat profesionist.

Era telefoanelor mobile si a smartphone-urilor din ce in ce mai performante aduce cu sine o multitudine de beneficii, atat din punct de vedere al comunicarii cat si din punct de vedere al apropierii si interconectarii la nivel de mediu online. Telefonul este o investitie serioasa si cu totii trebuie sa o tratam cu importanta cuvenita. Tocmai de aceea incercam pe cat posibil sa evitam defectiunile unor astfel de terminale.

Acesta este rolul nostru, si de aceea noi am decis ca trebuie sa facem parte din peisajul online in ceea ce priveste segmentul de reparatii telefoane. Este drept ca niciun fel de model de telefon nu ne pune probleme. Putem repara absolut orice model, incepand de la cele rudimentare, mai vechi si pana la adevaratele bijuterii de tip Samsung, iPhone sau Asus.

Pe cele din urma dintre modele ne-am specializat pana la a ajunge cei mai buni in domeniu. Aceste telefoane nu mai prezinta secrete pentru noi. De-a lungul timpului experienta ne-a invatat ca o defectiune poate aparea chiar si la cel mai bun model de telefon, iar de aceea noi ne-am specializat pe aceasta nisa tocmai in ideea de a veni in sprijinul utilizatorilor nu cu vorbe ci cu rezultate adevarate.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
3 recenzii

TheKent Official

21/07/2023
5/5
Verificand piata, cel putin pe segmentul display uri iphone uri sunt ce i mai accesibili si calitatea este cea dorita. Recomand cu incredere, era mai simplu de ajuns cand locatia se afla langa Obor insa acest lucru nu este un inconvenient doar era putin mai comod de ajuns (Din punctul meu de vedere)

Victor Chiper

10/06/2023
5/5
Am fost cu un iPhone xr cu display-ul stricat ,s au mișcat foarte repede și a fost și ieftin (am dat comanda de ecran pe site cu ridicare in magazin)

Remus Serban

22/12/2022
5/5
Am avut o experiență excelentă folosind serviciile acestui atelier de reparații smartphone. Personalul de la recepție a fost extrem de drăguț, foarte util și minunat de prompt și informat în ceea ce privește specificul problemei mele.Am reușit să repar două smartphone-uri aici, ambele au fost livrate cu promptitudine și îndrăznesc să spun că unul dintre display-uri arăta și funcționa mai bine decât nou.Recomand cu căldură acest loc, este poate unul dintre cele mai bune din țară în ceea ce privește calitatea serviciilor, viteză și preț.Aș recomanda doar să ajusteze orele de recepție, astfel încât persoanele cu un loc de muncă de zi să reușească totuși să viziteze acest loc în timpul orelor de lucru.De asemenea, sunt puțin confuz cu privire la situația lor pe Google Maps. Ce este ce și care este care?

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.