Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

SystemPLUS

Google My business

4.1/5

Mr. Fix

4/5

Se Închide curând 

09:00 - 18:00
Bucuresti Strada Siriului 42, București 213356282

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Service Autorizat HP, DELL

Despre SystemPLUS

Firma SYSTEM PLUS S.R.L. a fost fondată în 1992, având ca nucleu un grup de cercetători şi cadre didactice din Facultatea de Electronică şi Telecomunicații a Universității Politehnice Bucureşti. Bazându-se pe experiența celor 15-20 ani în proiectare şi cercetare, firma s-a focalizat de la început pe integrarea, vânzarea şi consultanța tehnică pentru echipamentele produse de firme de renume, firme capabile să asigure soluții viabile problemelor beneficiarilor. Aceste echipamente sunt în întregime produse, transportate şi vândute în conformitate cu cele mai stricte standarde , fiind certificate de companiile producătoare de software: MICROSOFT, UNIX.

 

Recenzii Service Centre

87 % recenzii pozitive
în mediu4/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
2 recenzii
5
1 recenzii

Chirita Daniel

10/12/2022
4/5
Serviciile sunt de buna calitate. Mai au mici lucruri de schimbat dar usor usor se rezolva

Cobac Razvan (cobacel)

08/11/2022
5/5
Problema ventilator laptop DELL, dus si reparat rapid. (garantie dell gratis) Recomand oricui SystemPlus chiar daca aveti garantie de unde ati cumparat de la depanero - la ce povesti de groaza sunt despre Depanero prefer sa ii evit in totalitate.

Adrian Mocanu

06/05/2020
4/5
Personal calificat și amabil, locație aerisita, se găsesc locuri de parcare în zona totuși ca să plătiți eventualele costuri va trebui sa va duceți la bancă 😜😁😁😁 Deci, din piață de la Obor am cumpărat ceapă și am plătit cu cardul și la o firmă IT nu exista posibilitatea plății cu cardul??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 heloooo, patroane, sau managerul, știți ca suntem de mult în secolul XXI??🙈🙉🙊 4 stele pentru personal, a trebuit sa scad măcar una pentru firmă.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.