Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

Cum să eliminați iCloud de pe iPhone?

 

După cum știți, în toate dispozitivele și serviciile sale, Apple folosește un singur sistem de identificare a utilizatorului care îi solicită acestuia din urmă să autorizeze utilizarea unui ID Apple pentru a efectua acțiuni importante – cumpărarea și descărcarea conținutului, gestionarea datelor și setărilor confidențiale și așa mai departe. În același timp, mulți proprietari de dispozitive iOS și Mac-uri se confruntă adesea cu nevoia de a se deloga sau de a șterge complet ID-ul Apple.

 

Cum să eliminați iCloud din Apple ID?

Când vă deconectați de la ID-ul Apple pe un dispozitiv mobil, iOS vă va cere să vă ștergeți datele, în timp ce puteți lăsa unele dintre ele (de exemplu, Contacte și Note) sau să nu ștergeți nimic, păstrând tot conținutul de pe gadget . Este important de înțeles că vorbim doar despre informațiile care sunt stocate pe unitatea fizică încorporată, în timp ce majoritatea utilizatorilor sincronizează suplimentar Fotografii, Contacte, Mesaje și alte date cu iCloud. Acest lucru vă permite să ștergeți și să deconectați complet iPhone-ul de la ID-ul Apple, apoi să restabiliți ușor tot conținutul de pe alt dispozitiv. Așadar, următorii pași pentru a vă deloga sunt:

 

  1. Deschideți aplicația Setări și accesați secțiunea ID Apple (în partea de sus, unde sunt listate numele și prenumele) 
  2. În partea de jos, faceți clic pe „Ieșire” ;

         

 În cele mai recente versiuni de iOS, utilizatorului i se oferă trei opțiuni pentru a se deconecta de la                    contul Apple ID:

  • Deconectarea de la iCloud și de la Magazin – ștergerea completă a ID-ului Apple de pe dispozitiv;
  • Deconectarea din Magazin – sincronizarea iCloud încă funcționează, aplicațiile din App Store, de exemplu, pot fi instalate dintr-un alt cont;
  • Deconectarea de la iCloud , dimpotrivă, lasă utilizatorul cu ID-ul Apple curent în iTunes (App Store, Apple Music etc.), dar întrerupe conexiunea dispozitivului cu serviciul cloud.

 

  1. În fereastra pop-up care apare, selectați „Log out of iCloud and Store” dacă trebuie să vă deconectați de la iCloud (deconectarea dispozitivului) și App Store, iTunes Store, Apple Music etc. Sau elementul „Deconectați iCloud” , dacă trebuie doar să deconectați dispozitivul de la iCloud.
  2. Introduceți parola pentru a dezactiva Găsiți iPhone-ul meu și atingeți Dezactivat .
  3. Acum accesați meniul Setări → General → Transfer sau resetați iPhone → Ștergeți conținut și setări .
  4. După ce ați introdus parola, faceți clic pe Erase [device] 

 

 

 

După parcurgerea pașilor de mai sus, dispozitivul iOS va fi eliminat (deconectat) de la iCloud cu blocarea de activare dezactivată (Găsiți iPhone, Blocare activare). În plus, iPhone-ul sau iPad-ul va fi resetat la setările din fabrică și toate datele vor fi șterse.

Date11/10/2022 Views317 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Date11/10/2022 Views317 Comments0

Autorul articolului:

Sergiu Popov

MisterFix

Ai nevoie de o consultare?