Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

iDroid

Google My business

4.8/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

10:00 - 18:00
Timișoara Piața Alexandru Mocioni 7, Timișoara 300173 772166597

Reparăm dispozitivele:

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Despre noi

.

Suntem tineri ingineri hardware & software care doresc să ofere clienților, atât servicii de calitate, cât și o interacțiune plăcută.

Ne propunem să oferim o gamă completă de servicii, așa că pe langa service de telefoane si tablete mai prestam si reparaţii televizoare precum si reparatii de laptopuri , decodari routere 4G si servicii pentru dispozitive GPS pentru toate modelele existente pe piaţa. Punem  mare preț pe calitatea serviciilor pentru satisfacţia clienţilor nostri.

SERVICE GSM – REPARAŢII TELEFOANE

Asigurăm reparaţii smartphone-uri si tablete  pentru toate modelele existente pe piaţă, indiferent ca sunt iOS sau Android si indiferent de bandă de frecvenţă în care acestea funcţionează.

DECODĂRI / DEBLOCĂRI SMARTPHONE

Decodare telefon pe bază de IMEI, rapid, simplu și eficient. Decodarea se poate face la distanță printr-un singur contact telefonic sau puteţi veni la sediul nostru și într-un timp scurt veţi avea telefonul liber de reţea.

RESETARE PAROLE

Îţi stăm la dispoziţie cu aparatură potrivită cu care putem reseta parola telefonului tău sau dacă ai date importante și ai uitat parola, îți putem afla parola pentru a te bucura din nou de datele tale.

ÎNLOCUIRE DISPLAY TELEFON

iDroid Solution Phone  poate înlocui display-ul de la telefon în cel mai scurt timp.

REPARAŢII TV / LAPTOP

Asigurăm reparaţii TV  si reparatii laptopuri pentru toate modelele existente pe piaţa, indiferent dacă funcționează cu adaptor de UK sau US.

REPARAŢII CONSOLE GAMING

iDroid vine in ajutorul consolei tale daca ea se incalzeste foarte tare, ventilatorul este foarte zgomotos, nu mai citeste DVD-uri, nu mai afiseaza, nu mai porneste sau ruleaza foarte greu.

Recenzii Service Centre

100 % recenzii pozitive
în mediu5/5
1
0 recenzii
2
0 recenzii
3
0 recenzii
4
0 recenzii
5
5 recenzii

Mihaela Branza

26/08/2023
5/5
Am avut o experiență cu adevărat pozitivă cu echipa de la idroid! Drona mea DJI Mini 3 a avut un accident nefericit, căzând de la o înălțime de 15 metri. Rezultatul? Gimbalul nu mai funcționa, drona nu mai răspundea la comenzi și nu mai puteam filma deloc. Am fost destul de îngrijorată gândindu-mă că repararea ei m-ar costa o avere. Cu toate acestea, băieții de la idroid au investigat problema și au descoperit că era vorba doar de un cablu defect. Mi-au înlocuit cablul și drona funcționează din nou impecabil! Sunt extrem de mulțumită de profesionalismul, promptitudinea și onestitatea lor. Vă recomand cu încredere idroid pentru orice nevoie legată de dispozitivele tehnologice!

Angelo Lia Studio

28/07/2023
5/5
Sunt extrem de încântat să împărtășesc experiența mea pozitivă cu firma iDroid în ceea ce privește repararea dronei mele DJI Mini 3 PRO. După un nefericit impact cu un copac, drona a avut bratul rupt și carcasa lovita, fiind complet nefuncțională. Cu toate că eram îngrijorat că nu voi mai putea efectua zboruri cu drona mea, echipa iDroid a reușit să o restaureze complet în doar 5 zile.Comunicarea cu echipa iDroid a fost impresionantă, profesională și eficientă. Au fost extrem de atenți la detalii, mi-au furnizat o estimare a costurilor și a timpului de reparație în mod clar și transparent. Am fost plăcut surprins să constat că drona mea arăta ca nouă și funcționa perfect când am fost contactat să o ridic.Expertiza tehnică a echipei iDroid este remarcabilă(am primit un deviz detaliat cu problemele dronei), iar atitudinea lor amabilă și dornică de a ajuta a făcut ca întreaga experiență să fie una plăcută. Recomand cu încredere iDroid tuturor celor care au nevoie de servicii de reparare a dronelor sau a altor dispozitive electronice. Mulțumesc echipei iDroid pentru efortul și profesionalismul lor și pentru că mi-au adus drona preferată înapoi la viață!

Daniela Botezatu

25/07/2023
5/5
Sunt extrem de mulțumit de serviciile oferite de iDroid pentru repararea iPhone-ului meu. De la primul contact până la predarea telefonului reparat, totul a fost foarte profesional!

Daniel Ionela

11/03/2023
5/5
Idroid a abordat cu profesionalism reparația dronei DJI Mini 3 Pro, asigurând un serviciu prompt și de înaltă calitate. Cu toate că drona a suferit un impact sever pe munte acum1 săptămân, tehnicienii idroid au reușit să-i refacă funcționalitatea integrală. Într-un timp surprinzător de scurt, au înlocuit rotoarele avariate, reparat sistemul de navigație și realiniat camera, asigurându-se că performanța este identică cu cea inițială. Comunicarea a fost transparentă, iar costurile au fost prezentate clar de la început, fără costuri ascunse. O experiență pozitivă în totalitate, idroid demonstrează că este un serviciu de încredere pentru reparațiile de drone DJI.

Dany Dan

20/02/2023
5/5
am primit drona mea dji mini 2 reparata dupa ce am expediat-o la ei in doar 4 zile, foarte multumit!

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.