Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine România Alt oraș

iDroid

Google My business

4.8/5

Mr. Fix

5/5
Piața Alexandru Mocioni 7, Timișoara 300173
Reparație Telefoane Reparație laptopuri Posibilitatea de încărcare a dispozitivului Wi-Fi Gratuit Achitare Card Top service in oraș

Ați reparat dispozitivul la service? Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Vă puteți adresa cu orice întrebare

Despre noi

.

Suntem tineri ingineri hardware & software care doresc să ofere clienților, atât servicii de calitate, cât și o interacțiune plăcută.

Ne propunem să oferim o gamă completă de servicii, așa că pe langa service de telefoane si tablete mai prestam si reparaţii televizoare precum si reparatii de laptopuri , decodari routere 4G si servicii pentru dispozitive GPS pentru toate modelele existente pe piaţa. Punem  mare preț pe calitatea serviciilor pentru satisfacţia clienţilor nostri.

SERVICE GSM – REPARAŢII TELEFOANE

Asigurăm reparaţii smartphone-uri si tablete  pentru toate modelele existente pe piaţă, indiferent ca sunt iOS sau Android si indiferent de bandă de frecvenţă în care acestea funcţionează.

DECODĂRI / DEBLOCĂRI SMARTPHONE

Decodare telefon pe bază de IMEI, rapid, simplu și eficient. Decodarea se poate face la distanță printr-un singur contact telefonic sau puteţi veni la sediul nostru și într-un timp scurt veţi avea telefonul liber de reţea.

RESETARE PAROLE

Îţi stăm la dispoziţie cu aparatură potrivită cu care putem reseta parola telefonului tău sau dacă ai date importante și ai uitat parola, îți putem afla parola pentru a te bucura din nou de datele tale.

ÎNLOCUIRE DISPLAY TELEFON

iDroid Solution Phone  poate înlocui display-ul de la telefon în cel mai scurt timp.

REPARAŢII TV / LAPTOP

Asigurăm reparaţii TV  si reparatii laptopuri pentru toate modelele existente pe piaţa, indiferent dacă funcționează cu adaptor de UK sau US.

REPARAŢII CONSOLE GAMING

iDroid vine in ajutorul consolei tale daca ea se incalzeste foarte tare, ventilatorul este foarte zgomotos, nu mai citeste DVD-uri, nu mai afiseaza, nu mai porneste sau ruleaza foarte greu.

Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

Recenzia a fost adăugată cu succes!

Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.