Îți găsim rapid service-ul potrivit pentru tine Toată România Alt oraș

MobileFix Cluj

Google My business

4.4/5

Mr. Fix

5/5

Închis 

10:30 - 19:00
Cluj Strada Petőfi Sándor 2, Cluj-Napoca 744799218

Evaluați centrul de service

Top Service top service
Fast Reply consultare rapidă
Best Price prețuri avantajoase

Programează-te pentru reparaţie la service

  Service GSM

  Despre Noi

  La MobileFix, înțelegem cât de important este telefonul dvs. pentru dvs. și cât de incomod poate fi atunci când acesta se defectează. De aceea, echipa noastră de tehnicieni experimentați și pasionați este pregătită să vă ofere servicii profesionale de reparații rapide și eficiente.

  Indiferent de problema cu care vă confruntați, de la ecrane sparte la baterii descărcate sau componente hardware defecte, suntem echipa potrivită pentru a remedia situația. Folosim piese de înaltă calitate și tehnologie de ultimă generație pentru a ne asigura că reparațiile sunt durabile și performante.

  La MobileFix, clientul este întotdeauna pe primul loc. Ne străduim să oferim un serviciu de calitate superioară, iar satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră. De aceea, ne asigurăm că sunteți ținut la curent cu fiecare pas al procesului de reparație și că primeți un telefon funcțional și în stare impecabilă la final.

  Reparatia se face pe loc, de fata cu clientul!

  Recenzii Service Centre

  100 % recenzii pozitive
  în mediu5/5
  1
  0 recenzii
  2
  0 recenzii
  3
  0 recenzii
  4
  0 recenzii
  5
  4 recenzii

  Ion Dorogan

  25/07/2023
  5/5
  MobileFix Cluj a fost alegerea perfectă pentru repararea telefonului meu. Serviciile lor au fost rapide și profesioniste, iar personalul a fost foarte amabil și informativ pe tot parcursul procesului de reparație.

  Dan C. Lungescu

  10/04/2023
  5/5
  Mi-am înlocuit un touch-screen de Galaxy S7 (model vechi de 5 ani). Servire rapidă și de calitate, amabilitate, tot ce trebuie. Bonus, a fost o plăcere să urmăresc munca migăloasă și să văd ordine deplină pe masa de lucru – sunt profesor de management și apreciez asemenea lucruri. Recomand fără nicio ezitare.

  Adi Filip

  11/02/2023
  5/5
  Experienta placuta. Recomand MobileFix. Inlocuire acumulator Samsung Galaxy S9 OEM

  Elisa Day

  05/02/2023
  5/5
  Great service! A trebuit sa schimb antena la iPhone. Au înlocuit-o pe loc. Totul a durat in jur de 30 min. Am primit garanție, mi s’a arătat antena veche, am găsit profesionalism. O sa revin in caz ca mai am nevoie.

  Te-ai adresat la noi? Lasă o recenzie

  Recenzia a fost adăugată cu succes!

  Recenzia dvs. este în curs de moderare, o vom publica în această secțiune în curând.